Καμπούρη: 5 μηνών έγκυος - Τα κιλά που έχει πάρει & το φύλο του μωρού [photo]

02.03.2016
Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Δέσποινα Καμπούρη, ενώ η αποκάλυψη για την ευχάριστη ειδηση έγινε μόλις πρόσφατα. Εξάλλου, η παρουσιαστρια ήθελε τους πρώτους μήνες να κρατήσουν την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κατάφερε.

Η Καμπούρη διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της και ήδη η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά. Πρόσφατα, ο φακός του περιοδικού ΟΚ πέτυχε την παρουσιάστρια παρέα με το σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη και την κόρη τους, Έλενα σε μία βόλτα στα νότια προάστια. Και η κοιλιά της είναι εμφανής.

Αν και δεν έχει προσθέσει κιλά στη σιλουέτα της, αφού διαβάζουμε στο δημοσίευμα ότι έχει πάρει μόλις 5 κιλά. Όσο για το φύλο του μωρού, μπορεί να έχει γραφτεί ότι περιμένει αγόρι, αυτό δεν είναι σίγουρο.

«Παρόλο που η Δέσποινα διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, το ζευγάρι δεν είναι γνωρίζει με ασφάλεια το φύλο του μωρού. Και αυτό επειδή η πρώτη εξέταση είχε δείξει αγόρι, αλλά η επόμενη έδειξε ότι θα είναι κορίτσι. Στο τέλος της εβδομάδας θα κάνει την τελική εξέταση κι έτσι θα μάθουν με απόλυτη σιγουριά το φύλο» αποκάλυψε πηγή στο ΟΚ!.