Καλομοίρα: Αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένει! [photos]

02.03.2016
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Καλομοίρα, η οποία είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια περιμένει το τρίτο της παιδάκι και τέσσερις μήνες πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι, φωτογραφίζεται οικογενειακώς για λογαριασμό γνωστού περιοδικού.

Η Καλομοιρα μιλάει με ενθουσιασμό για την εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτει το φύλο του μωρού, το όνομα που θα του δώσουν, ενώ εξηγεί πώς αντέδρασαν οι δύο γιοι της με τον ερχομό του μωρού

«Δεν το έχουν συνειδητοποιήσει απόλυτα. Νομίζουν πως η μαμά τους έχει πάθει κάτι και φουσκώνει. Ο Δημήτρης είναι πολύ εκδηλωτικός, μου χαϊδεύει και μου φιλά συνέχεια την κοιλιά. Ο Νίκος από την άλλη είναι πιο ευαίσθητος και ντροπαλός» εξήγησε.

Όσο για το φύλο του μωρού, είναι κοριτσάκι!

«Είμαι ενθουσιασμένη. Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή πίστευα πως θα αποκτήσω αγόρι όμως την προηγούμενη εβδομάδα ο υπέρηχος έδειξε πως 100% είναι κορίτσι. Όταν μου το ανακοίνωσαν οι γιατροί, συγκινήθηκα τόσο πολύ που έβαλα τα κλάματα. Τότε κατάλαβα πως καταβάθος ήθελα κοριτσάκι όπως και ο Γιώργος. Η κόρη μας θα φέρει καινούργιο αέρα στη ζωή μας» είπε στο περιοδικό «Hello».

Η Καλομοίρα αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσουν στο κοριτσάκι τους.

«Θα την πούμε Αναστασία-Καλομοίρα. Αναστασία είναι το όνομα της γιαγιάς του Γιώργου αλλά και ο δικός μου ο παππούς λεγόταν Αναστάσης, ενώ Καλομοίρα έλεγαν τη δική μου τη γιαγιά.»