Και όμως! Έτσι είναι το πρόσωπο της Κάμερον Ντίαζ χωρίς μακιγιάζ

31.03.2016
Η 43χρονη Κάμερον Ντίαζ μοιράστηκε χθες με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ για να προωθήσει το νέο της βιβλίο “The Longevity Book.”

Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στη σόουμπιζ δεν διστάζει να δείξει το πρόσωπό της όπως ακριβώς είναι!

Η Ντίαζ πόζαρε κοιτάζοντας απευθείας στον φακό κρατώντας στα χέρια της το βιβλίο και ανέβασε τη φωτογραφία της στο Instagram!

"Eίμαι ενθουσιασμένη να συνεχίσω την κουβέντα εδώ αφού το να μάθουμε πως μπορούμε να μεγαλώσουμε καλά, θα μας βοηθήσει ουσιαστικά στο να μεγαλώσουμε καλύτερα. Αν καταλάβετε πως λειτουργεί το σώμα σας, τότε θα κάνετε ότι μπορείτε για να το βοηθήσετε να διατηρηθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση έτσι ώστε να ζήσετε μια υπέροχη ζωή!”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

"Πίστευα πως το να μεγαλώνεις είναι ένα σοβαρό χτύπημα. Έγραψα αυτό το βιβλίο για να καταλάβω πως είναι να μεγαλώνεις. Έτσι ώστε να καταφέρουμε όλοι να ζούμε καλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα", έγραψε η Κάμερον Ντίαζ "αγκαλιάζοντας" τον φυσικό εαυτό της.

Μάλιστα στην φωτογραφία που πόσταρε είδαμε πως είναι μια φυσιολογική γυναίκα που έχει λεπτές γραμμές στην περιοχή των ματιών και των χειλιών και ξέρει πως να αγαπάει την φυσική ομορφιά της.

Για εκείνη μάλιστα όπως είπε τα 5 πιο σημαντικά πράγματα για μια χαρούμενη ζωή είναι το φαγητό, η κίνηση , ο καλός ύπνος, η ανακούφιση από το άγχος και το να είμαστε κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάμε!

Το “The Longevity Book” που θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου είναι η συνέχεια του “ The Body Book” της Ντίαζ του 2013.