Να γιατί η Σούρι Κρουζ απέλυσε τη δασκάλα της μουσικής της!

31.03.2016
Φαίνεται πως η Σούρι Κρουζ ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά της και μάλιστα η 9χρονη Σούρι έχει πολύ ψηλά τον πήχη όταν πρόκειται για... τέχνη!

Πιο συγκεκριμένα η Σούρι απέλυσε τη δασκάλα της μουσικής της μιας και είχαν “δημιουργικές διαφορές” όπως διαβάσαμε στην DailyMail σύμφωνα με δημοσίευμα της Pagesix.

Μάλιστα όταν η Σούρι και η διάσημη μαμά της Κέιτι Χολμς βρέθηκαν backstage στο Μπρόντγουεϊ μετά από την παράσταση “School of Rock: The Musical” προχθές το απόγευμα και ο σταρ της παράστασης Άλεξ Μπρίτμαν ρώτησε τη Σούρι αν παίζει κάποιο μουσικό όργανο και όπως διαβάσαμε εκείνη απάντησε πως συνήθιζε να παίζει κιθάρα αλλά χώρισε τα τσανάκια της με τη δασκάλα της.

Μάλιστα φαίνεται πως η μικρή Σούρι είπε πως η δασκάλα της ήταν πολύ καλή σαν άνθρωπος αλλά απλά δεν προχώρησε μεταξύ τους το θέμα, σύμφωνα με πηγές.

Φυσικά ο μπαμπάς της και ένας από τους πιο καταξιωμένους σταρ του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ διακρίνεται για την έντονη επιθυμία του να είναι ο καλύτερος που μπορεί να είναι και να μην συμβιβάζεται και όπως φαίνεται και η κόρη του ακολουθεί πιστά τα χνάρια του! Έτσι είναι όταν είσαι παιδί A-list σταρ του Χόλιγουντ...