Παντελίδης: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος & το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή!

31.03.2016
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Παντελή Παντελίδη μετά τα αποτελέσματα του DNA, που δείχνουν ότι εκείνος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, κυρίως και με την παραίτηση του δικηγόρου της οικογένειας.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης (31/3) η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, “Με το Καλημέρα”, ο Πέτρος Καϊμακάμης παραιτήθηκε από την υπόθεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη παραιτήθηκε καθώς θεωρεί ότι ο κύκλος έκλεισε!

“Θεωρεί ότι έκλεισε ο κύκλος, ότι έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι του, για να ξέρει η οικογένεια γιατί έφυγε από τη ζωή ο Παντελής... θεωρεί ότι οι δύο πραγματογνώμονες έκλεισαν και εκείνοι την έκθεσή τους, την έχει την έκθεση στα χέρια, η οποία λέει ξεκάθαρα για ποιο λόγο σκοτώθηκε ο Παντελής, τα παραδίδει στην οικογένεια και αποχωρεί».


Μάλιστα, μέσα από την κουβέντα που έγινε στην εκπομπή, βγαίνει το συμπέρασμα πως η οικογένεια του Παντελίδη επιθυμεί διαφορετική γραμμή πλεύσης από αυτή που πρότεινε ο δικηγόρος.


Το σοβαρό πρόβλημα καρδιάς του Παντελίδη!


Όπως επίσης αναφέρθηκε στην εκπομπή “Με το Καλημέρα” και επίσημα τα αποτελέσματα κάνουν λόγο για μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ από τον Παντελίδη, ενώ οι τοξικολογικές έδειξαν ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του!


Αν και το τελευταίο ήταν γνωστό, αφού το πρόβλημα με την καρδιά (ήταν μεγάλη) είχε “κόψει” και τα όνειρα του να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

«Επίσημα, πρόκειται για πολύ μεγαλύτερη ποσότητα του 1,5 gr/l αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη. Όπως δείχνει η τοξικολογική ο Παντελής είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του», ανέφεραν χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Λαμπίρη