Η ναρκομανής αδελφή της Μαράια Κάρεϊ εκλιπαρεί: "Μη με εγκαταλείπεις"

31.03.2016
Για μια ακόμη φορά η Άλισον Κάρεϊ, η ναρκομανής και οροθετική αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας βγαίνει δημόσια και ζητάει βοήθεια από την αδελφή της. Η Άλισον απευθύνει μια κραυγή ικεσίας προς την Μαράια παρακαλώντας την να μην την εγκαταλείψει.

Η Άλισον που είναι οροθετική υπήρξε πόρνη και ναρκομανής κι η διάσημη αδελφή της δεν θέλει να έχει πολλά πολλά μαζί της μετά από έντονο καυγά το 1994.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άλισον βγαίνει στα κανάλια και προσπαθεί να ζητήσει άφεση αμαρτιών ζητώντας δημόσια συγγνώμη από τη Μαράϊα κι εκκλιπαρεί για βοήθεια.

"Μαράια σε αγαπώ. Σε εκκλιπαρώ. Χρειάζομαι τη βοήθειά σου" εμφανίζεται να λέει η 54χρονη Άλισον σε διάφορα βίντεο τον τελευταίο καιρό.

Πριν λίγους μήνες οι γιατροί της έσωσαν τη ζωή, όταν κόντεψε να πεθάνει από υπερβολική χρήση ναρκωτικών ενώ παράλληλα βρίσκεται σε πρόγραμμα αποκατάστασης μετά από χειρουργείο που έκανε στον εγκέφαλο μετά από χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι πέρσι. Οι λογαριασμοί των νοσοκομείων έχουν ήδη εκτοξευτεί και η Άλισον δε μπορεί να καλύψει το ποσό, οπότε υπολογίζει στην ανθρωπιά της αδελφής της.