Βασιλική Ανδρίτσου: Η αυτοκριτική και το "όχι" στην πρόταση για το YFSF

31.03.2016
Η Βασιλική Ανδρίτσου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε από το Your Face Sounds Familiar αλλά και για την αυτοκριτική που κάνει μετά από κάθε της συνεργασία.

Η γνωστή ηθοποιός για την πρόταση που δέχτηκε από την παραγωγή του Your Face Sounds Familiar δήλωσε: «Είναι πολύ σπουδαίο όταν σε σκέφτονται σε μια νέα δουλειά που αρχίζει. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα όμως, το θεωρώ για τα δικά μου ταλέντα και τις δυνατότητες σχεδόν ακατόρθωτο! Με την έννοια ότι κάθε εβδομάδα θα πρέπει να έχω έτοιμο έναν διαφορετικό χαρακτήρα, θαυμάζω τα παιδιά που το κάνουν. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και αυτή η δυσκολία δε με εξιτάρει. Όμως το βλέπω και μου αρέσει».

Όσο για τον ρόλο της στο σήριαλ “Τρίχες” και στην ταινία “Ακάλυπτος” είπε: «Είμαι αντικειμενική! Με την ελαφρότητα που στο λέω, έτσι είμαι και μέσα μου, δεν πέφτω στα πατώματα! Και σε άλλες δουλειές δεν έχω παίξει καλά. Το να βλέπεις τα λάθη σου σε κάποιες δουλειές για εμένα είναι εξέλιξη. Δεν το θεωρώ κακό ούτε θεωρώ ότι τιμωρώ τον εαυτό μου. Η δουλειά μου είναι πολύ ισχυρή στη ζωή μου αλλά δεν είναι όλη μου η ζωή! Δηλαδή αν παίζω καλά δεν σημαίνει ότι θα είμαι πανευτυχής όλη μέρα κι όταν κάνω λάθος, θέλω να το βλέπω, το παραδέχομαι και δεν φοβάμαι να το πω σε μια συνέντευξη».