Βαρδής: Οι δηλώσεις για τη Μαραγκόζη που θα συζητηθούν!

31.03.2016
Για την Χριστίνα Μαραγκόζη, τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα του, μίλησε ο Γιάννης Βαρδής και η αλήθεια είναι πως όσα είπε, μια αφορμή για σχολιασμό μάς την έδωσαν.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ αναφέρθηκε στις σχέσεις του με την πρώην σύζυγο του πατέρα του, ενώ για πρώτη φορά σχολίασε την κίνηση της αδελφής του, Καλλιστώ, η οποία μέσω των social media απαγόρευσε στη Μαραγκόζη να παραστεί στην κηδεία του Αντώνη Βαρδή.



Για τις σχέσεις του σήμερα με τη Μαραγκόζη είπε:

«Με τη Χριστίνα δεν μιλάμε πια. Δεν είχαμε και ποτέ καλές σχέσεις. Έχω διαβάσει κάποιες δηλώσεις της που έλεγε ότι εκείνη μας μεγάλωσε, αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εκείνη δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στη διαπαιδαγώγησή μας, γιατί όπως είπα, και η αδελφή μου κι εγώ μέναμε μαζί με τη μητέρα μου. Δεν είχαμε καμία επαφή. Ήταν απλώς η σύντροφος του πατέρα μας».

Για τη στάση της αδελφής του απέναντι στην πρώην σύζυγο του Βαρδή:

«Τώρα που το βλέπω από απόσταση θεωρώ ότι ήταν λίγο υπερβολικό από μέρους της να πει ότι η πρώην σύντροφος του πατέρα μου ήταν ανεπιθύμητη στην κηδεία του. Εδώ ήρθαν άνθρωποι που δεν τον γνώριζαν, δεν θα ερχόταν ένας άνθρωπος με τον οποίο έζησαν δέκα χρόνια μαζί; Μπορεί να μην είχαν επαφή τα τελευταία 20 χρόνια που είχαν χωρίσει, αλλά δικαιούταν να είναι εκεί. Θεωρώ λάθος την κίνηση της αδελφής μου αλλά τη δικαιολογώ γιατί ήταν φορτισμένη».