Συγκλονίζει η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι: "Την έκανα με τον 19χρονο εραστή μου"

09.05.2016
"Φωτιές" ανάβουν τα απομνημονεύματα της Μαρίζα Μπρούνι Τεντέσκι, όπου μεταξύ άλλων αποκαλύπτει την αληθινή ταυτότητα που πατέρα της διάσημης κόρης της.

Η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι, Μαρίζα, μόλις κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό βιβλίο της με τίτλο "Ακριβές μου κόρες, θα σας διηγηθώ... ", μέσα στο οποίο αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων ένα πολύ καλά κρυμμένο, οικογενειακό μυστικό. Στο εξώφυλλο του βιβλίου η Κάρλα Μπρούνι και η αδελφή της, Βαλέρια.

Η Μαρίζα Μπρούνι Τεντέσκι ένιωσε την ανάγκη να γράψει αυτό το βιβλίο όταν αντιλήφθηκε ότι οι κόρε της δεν γνώριζαν τίποτα για την παιδική της ηλικία, ούτε για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε.

Μεταξύ όλων αυτών που επιλέγει να τους αφηγηθεί, λοιπόν, αποφασίζει να ομολογήσει και την αλήθεια για τον βιολογικό πατέρα της νυν κυρίας Σαρκοζί.

Νομικά, η Κάρλα Μπρούνι είναι κόρη του συνθέτη Αλμπέρτο Μπρούνι Τεντέσκι, με τον οποίο η μητέρα της, πανίστρια στο επάγγελμα, ήταν παντρεμένη. Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική.

Η Μαρίζα. 35 ετών τότε, είχε μια σχέση 6 ετών με τον βραζιλιάνο Μαουρίτσιο Ρεμέντ και η Κάρλα υπήρξε καρπός αυτού του έρωτα. Ο Ρεμέντ τότε ήταν 19 ετών και κιθαρίστας ενώ σήμερα είναι ένας μεγιστάνας στον χώρο των παντοπωλείων.

Όσο για την Κάρλα; Εκείνη το έμαθε αρκετά νωρίτερα και κάθε φορά που μπορεί να της "γκρίνιαζε" σχετικά, η μαμά της απαντούσε ως εξής: "Μην παραπονιέσαι. Εσύ έχεις δυο μπαμπάδες και ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο".