Η πρώην σύζυγος της Άμπερ Χερντ μιλά για το περιστατικό με το "ξύλο"

09.06.2016
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν έγινε γνωσό ότι η πρώην -πια- σύζυγος του Τζόνι Ντεπ υπήρξε η ίδια θύτης ενδοοικογενειακής βίας, ενώ υποστηρίζει ότι τώρα είναι θύμα, έχουμε διασαφηνίσεις.

Και ενώ η μάχη για το διαζύγιο ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ "καλά κρατεί" η γυαίκα που φέρεται ώς πρώην -ίσως και νυν- σύζυγός της αλλά και θύμα κακοποίησης εκ μέρους της ανοίγει το στόμα της.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στην κατοχή του το TMZ, το 2009 η Άμπερ Χερντ συνελήφθη για ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας εις βάρους της τότε συντρόφου της, Τάσια βαν Ρι.

Η Τάσια, λοιπόν, υποστηρίζει ότι η Άμπερ κακώς κατηγορήθηκε τότε "για ένα επεισόδιο που παρεξηγήθηκε τρομερά".

Στην δήλωση της Τάσια που δημοσιεύτηκε στο JustJared.com διαβάζουμε τα εξής:

"Θυμάμαι υποψίες μισογυνίστικης συμπεριφοράς απέναντί μας που αργότερα έγιναν ομοφοβικές όταν ανακάλυψαν ότι ήμασταν συντροφοι που ζούσαμε μαζί και όχι απλά φίλοι. Είναι πολύ λυπηρό που η ακεραιότητα της Άμπερ και η ισοτρία της αμφισβητούνται και πάλι. Η Αμπερ είναι μια πανέξυπνη, ειλικρινής και όμορφη γυναίκα και εγώ τρέφω απεριόριστο σεβασμό απέναντί της. Μοιραστήκαμε 5 υπέροχα χρόνια μαζί και παραμένουμε κοντά ακόμη και αυτή τη στιγμή"