Η απάντηση του Θόρντον για την απιστία με την Χερντ

16.08.2016
Η υπόθεση με την Άμπερ Χερντ που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον διάσημο σύζυγό της Τζόνι Ντεπ είναι γνωστή - κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία- και ενώ η δίκη για το διαζύγιο του διάσημου ζεύγους βρίσκεται σε εξέλιξη, υπάρχουν νέες πληροφορίες πάνω στο θέμα.

Όπως διαβάζουμε στην Daily Mail, στα έγγραφα που κατέθεσε η Χέρντ για την δικαστική της διαμάχη με τον Ντεπ υπάρχουν και δύο φωτογραφίες.

Η μια δείχνει το κομμένο δάχτυλο του Τζόνι Ντεπ, το οποίο προκύπτει πως ο διάσημος ηθοποιός έκοψε εξαιτίας της οργής του επειδή πίστευε πως εκείνη τον απατούσε και ενώ ήταν υπό την υπό την επήρεια ουσιών και με το οποίο έγραψε στον τοίχο ότι η Χερντ τον απατά με τον 61χρονο Μπίλι Μπομπ Θόρντον- γράφοντας το όνομά του.

Η Χέρντ υποστήριξε πως ο Ντεπ, έκοψε κομμάτι του δαχτύλου του, και με το αίμα του έγραψε στους τοίχους, το όνομα Μπίλι Μπομπ.

Ο Θόρντον έδωσε την δική του απάντηση δηλώνοντας στο ΤΜΖ:

«Οι ισχυρισμοί είναι ψεύτικοι», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως την περίοδο που έπαιζαν στην ίδια ταινία (εκείνος και η Άμπερ) δεν είχαν επαφές εκτός γυρισμάτων ενώ δεν ήταν ούτε καν φίλοι και δεν είχαν καμία σχέση.

Ο Θόρντον μάλιστα έχει διαβεβαιωει την σύζυγό του πως όλα αυτά ήταν στην φαντασία του Ντεπ.