Εκτός τηλεοπτικών αδειών το Έψιλον: Ποιοί παρουσιάστες μένουν άνεργοι

30.08.2016
Σαν κεραυνός έπεσε αργά το βράδυ, η είδηση για το κόψιμο του Έψιλον από την διεκδίκηση μιας εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, είχε μιλήσει από το δελτίο του σταθμού το απόγευμα (29/8/2016) για το πρόβλημα που υπήρχε στην εγγυητική επιστολή 3 εκατομμυρίων του Έψιλον από την τράπεζα του Χονγκ Κονγκ.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, η εγγυητική είχε ισχύ 36 ημερών και όχι 365 που ζητούσε η Γενική Κραμματεία Τύπου, αλλά ο Ευαγγελάτος υποστήριζε πως επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος που θα διευθετούνταν από το Χονγκ Κονγκ άμεσα.

Τελικά, το βράδυ έγινε γνωστό πως το Έψιλον δεν θα μπει στην κούρσα διεκδίκησης των αδειών, οπότε θα είναι και αυτό μαζί με το Mega, ένα από τα κανάλια που ήδη λειτυοργούν και θα αναγκαστούν να ρίξουν μαύρο σε 90 ημέρες το πολύ.

Αυτή τη στιγμή, το πρόγραμμα του σταθμού είναι σε πλήρη εξέλιξη με πρότζεκτ να είναι ήδη έτοιμα να βγουν στον αέρα και με πρωτοκλασάτα ονόματα να μένουν στον αέρα, πέρα από τους δεκάδες εργαζομένους που αναμένεται να χάσουν τη δουλειά τους.

Ήδη, ο Νίκος Ευαγγελάτος είχε ξεκινήσει με το απογευματινό δελτίο, η Τατιάνα Στεφανίδου θα ερχόταν μέσα στο Σεπτέμβρη, όπως και το πρωινό μαγκαζίνο με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και το πρωινό που ακολουθούσε με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, που ζητούσαν μάλιστα βοήθεια από το κοινό για εύρεση ονόματος για την εκπομπή τους.

Eν το μεταξύ στον άερα μένει και το τάλεντ σόου του Νίκου Καρβέλα με την Άννα Βίσση, που θα θύμιζε Fame Story καθώς και τα σόου της Αννίτας Πάνιας και του Νίκου Χαρδαβέλλα.

Εν το μεταξύ και η Ναταλία Γερμανού που θα αναλάμβανε τη ζώνη του Σαββατοκύριακου και είχε κλείσει τα πρόσωπα της ομάδας που θα την στελέχωναν βρίσκεται στον αέρα.