37 διάσημοι Έλληνες που «έφυγαν» από την καταραμένη αρρώστια [photos]

22.04.2017
Γνωστoί Έλληνες, που έδωσαν τη μάχη τους με τον καρκίνο και δεν νίκησαν! Κάποιοι έφυγαν απρόσμενα και άλλοι έδωσαν σκληρό αγώνα με την ασθένεια που δεν γνωρίζει χρήματα και δόξα.

Συγκίνηση και θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 21 Απριλίου νικημένος από τον καρκίνο και προστέθηκε στη μεγάλη λίστα αγαπημένων Ελλήνων διασήμων, οι οποίοι έχασαν τη μάχη.

Κανείς δεν ξεχνάει τον 66χρονο ηθοποιό Γιώργο Βασιλείου - τον «Ταξίαρχο Θεοχάρης που έδωσε και εκείνος γενναία μάχη με τον καρκίνο έχοντας όλο εκείνο το διάστημα στο πλευρό τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Θύμα της «κακής αρρώστιας» και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος, που επέλεξε να την αντιμετωπίσει διαφορετικά και τον τελευταίο καιρό είχε δηλώσει δημόσια πως θα έκανε ευθανασία, προτού τον συνθλίψει κυριολεκτικά ο καρκίνος και μάλιστα σκόπευε να πάει στη Ζυρίχη της Ελβετίας για «υποβοηθούμενη αυτοκτονία».Τελικά, επέλεξε τη λύση της «μη υποβοηθούμενης ευθανασίας», στο σπίτι του στο Γέρακα.

Ιδού 37 γνωστοί Έλληνες που έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να παλέψουν με την ασθένεια της εποχής μας και δεν τα κατάφεραν, αλλά έμειναν ζωντανοί και αλώβητοι - με το έργο και την προσωπικότητά τους - στη μνήμη όλων μας.