Τι είδαν 20 διάσημοι που πέθαναν για μερικά λεπτά και επανήλθαν! [photos]

27.04.2017
«Είδα τον εαυτό μου από ψηλά και τους ανθρώπους που πάλευαν να με επαναφέρουν στη ζωή. Σκέφτηκα ότι δεν θέλω να αφήσω τα παιδιά μου να τα μεγαλώσει κάποιος ξένος».

Η όμορφη ηθοποιός Jane Seymour, την οποία γνωρίσαμε ως Κορίτσι του Bond, αλλά και ως τηλεοπτική Dr. Quinn, σε ηλικία 36 ετών έπαθε αλλεργική αντίδραση σε αντιβίωση που της δόθηκε για μια απλή γρίπη. Η καρδιά της σταμάτησε και θυμάται τι της συνέβη σε μια άλλη... διάσταση!

Αυτά είναι τα απίστευτα σκηνικά που «έζησαν» και «είδαν» 20 διάσημοι τραγουδιστές και ηθοποιοί του Χόλιγουντ, όταν η καρδιά τους σταμάτησε να λειτουργεί για μερικά λεπτά.

Υπερβολική δόση ναρκωτικών, ένα τραγικό τροχαίο ή μια θανάσιμη ασθένεια οδήγησαν αυτά τα γνωστά ονόματα πολύ κοντά στο θάνατο.

Δεν ξέρουμε αν αυτά που διηγούνται για τις επιθανάτιες εμπειρίες τους- το φως στο τούνελ και την ζωή που περνάει μπροστά από τα μάτια σαν ταινία - είναι προϊόντα του εγκέφαλου που στερείται το οξυγόνο... πάντως αυτοί οι διάσημοι δηλώνουν ότι πέθαναν και επέστρεψαν δριμύτεροι!