Η Ραχήλ τα «χώνει» στη Μπεκατώρου: «Δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές που έκανε!»

06.10.2016
Μία απίστευτη επίθεση έκανε γνωστή πολιτικός σε διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια, με αφορμή της δηλώσεις της δεύτερης σε γνωστή εκπομπή. Η παρουσιάστρια είχε δηλώσει πέρσι στα Καλημερούδια του Mega πως «το μάτι της έχει πέσει και χρειάζεται βλεφαροπλαστική...».

Ο λόγος για την Ραχήλ Μακρή που σχολίασε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «La BiriBiri» τις δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου για το πρόσωπό της. Η Μπεκατώρου είχε πει στα Καλημερούδια πως «Η Ραχήλ Μακρή -με συμφέρει που δεν είναι στη Βουλή γι’ αυτό μιλάω- που το μάτι αυτό έχει πέσει και χρειάζεται κάποια βλεφαροπλαστική, τολμά και μιλά για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσο χρονών είναι η Ραχήλ Μακρή; Την έβλεπε τη Μενεγάκη με τη γιαγιά της; Μα είναι δυνατόν; Το έκανε επίτηδες νομίζω».

Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές η Ραχήλ Μακρή είπε: «Προφανώς το γνωρίζει από τον εαυτό της γιατί δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές που έκανε. Είναι πάρα πολύ κακό να μη θυμάσαι από πού έχεις ξεκινήσει, της δόθηκε η ευκαιρία και τώρα νομίζει κι αυτή πως είναι μεγάλη παρουσιάστρια».