Κατερίνα Καινούργιου - Νίκος Μουρατίδης: Καρφιά, ένταση κι απρόοπτα στο πλατό

17.10.2016
Κι όμως υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να βγάλει ακόμη και την Κατερίνα Καινούργιου από τα ρούχα της κι αυτός είναι ο Νίκος Μουρατίδης.

Μια γεύση για το τι θ΄ακουλουθούσε είχαμε ήδη πάρει μετά τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη για την Κατερίνα Καινούργιου όταν την έδιωχνε κάθε φορά που ως ρεπόρτερ προσπαθούσε να πάρει έστω και μια δηλωσή του.

Κι αυτό δεν το άφησε να πέσει κάτω η Κατερίνα που με το γάντι επέλεξε να "την πει" στο Μουρατίδη και να του ζητήσει εξηγήσεις για ποιό λόγο της απαντούσε με τόσα νεύρα και δημιουργούσε τόσο έντονο πρόβλημα στη δουλειά της για να πάρει την αποστομωτική απάντηση:

Χαίρομαι πάρα πολύ που σου είχα δημιουργήσει θέμα διότι αυτό σε δυνάμωσε και σε οδήγησε προς την κορυφή.

Εκεί όμως που η Καινούργιου και σύσσωμοι οι δημοσιογράφοι το πάνελ έχασαν την ψυχραιμία τους ήταν όταν ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε για τις τηλεοπτικές άδειες και την άποψή του για ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους κι εργαζόμενους των καναλιών.

Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνουν οι δημοσιογράφοι δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης προκαλώντας την αντίδραση της παρουσιάστριας και του Πάνελ.

«Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ή γενικώς. Οι δημοσιογράφοι τόσα χρόνια εμένα, το κοινό, με παραπληροφορούσαν, οι δημοσιογράφοι τόσα χρόνια δουλεύουν σε τρεις και τέσσερις δουλειές, σε εφημερίδες, σε περιοδικά, σε ραδιόφωνα, σε τηλεοράσεις και σε γραφεία τύπου πολιτικών, τι θέλετε να κάνω τώρα να στεναχωρηθώ»

Οι δηλώσεις προκάλεσαν το ξέσπασμα της Τζωρτζέλας και της Ανθή Βούλγαρη που του υπενθύμισε πως κι ο ίδιος δούλευε σε δύο και τρεις δουλειές, μια εκ των οποίων σε τηλεοπτικό πάνελ για ν΄απαντήσει ο ίδιος πως σήμερα είναι "ελεύθερος επαγγελματίας είμαι κι άνεργος".

Αν και φανερά ταραγμένη η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ρώτησε τον Νίκο Μουρατίδη για τις δουλειές που ετοιμάζει κι έκλεισε απότομα και τυπικά κάνοντας τον να πετάξει απότομα το ακουστικό on camera.

Παρά τον επαγγελματισμό και το ευγενικό κλείσιμο, η Καινούργιου μετά την ολοκλήρωση της συνομιλίας σχολίασε:

Μέσω ιδιωτικού καναλιού ήταν ο κ. Μουρατίδης και μέσω ιδιωτικού καναλιού είπε για τις πολύ ωραίες δουλειές του που θα ξεκινήσουν. Δεν μου αρέσει να συγχύζομαι… ειδικά τόσο πρωί.

Δες το βίντεο με όσα διαδραματίστηκαν on air...