Λίντσεϊ Λόχαν: Οι βρισιές στους πελάτες της και το ύποπτο φιλί με τον συνέταιρο [photo]

18.10.2016
Στην Αθήνα βρέθηκε πριν από μερικές μέρες η διάσημη ηθοποιός, η οποία παραβρέθηκε στα εγκαίνεια του κλαμπ που άνοιξε στη Ιερά Οδό με το όνομά της (Lohan Club)

Η Λίντσεϊ Λόχαν παραβρέθηκε στα εγκαίνεια του κλαμπ που άνοιξε μαζί με τον Ντένη Παπαγεωργίου στην Ιερά Οδό, όμως δεν ήταν και ιδιαίτερα ευγενική με τους ανθρώπους που ήρθαν να την τιμήσουν καθώς μόλις ανέβηκε να μιλήσει από τα μικρόφωνα της "βγήκε" ο κακός της εαυτός.

Γινόταν φασαρία και η Λιντσεϊ δεν το ανέχτηκε. Οπότε άνοιξε το στοματάκι της και όποιον πήρε ο Χάρος.

«Είναι πολύ σημαντικό. Κλείστε το γ@*&^&νο στόμα σας! Παρακαλώ. Σοβαρά τώρα! Σκάστε για ένα λεπτό! Σσσσσσσ», ακούστηκε η Λόχαν να λέει, απαιτώντας να επικρατήσει ησυχία μέσα στο κατάμεστο κλαμπ. «Παιδιά! Σκάστε!», έλεγε και ξανάλεγε..

Εκτός από αυτό όμως , τον γύρο του ίντερνετ κάνουν σήμερα μερικές φωτογραφίες που δείχνουν τη Λίντσεϊ να φιλά τον Ντένη Παπαγεωργίου, για τον οποίο σε παλιότερο ποστάρισμα είχε γράψει τα εξής: "Και αυτός ο τύπος ο Ντένης, δεν είναι σύντροφός μου. Απλά συνεταίρος μου στις επιχειρήσεις".

Ε... Δεν μιλάμε όμως έτσι για δουλειές βρε Λίντσεϊ..

Ιδού οι επίμαχες φωτογραφίες. Που βέβαια, για να κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου, θα μπορούσαν να έχουν απλά τσακώσει τη στιγμή που εκείνος σκύβει για να της πει κάτι στο αυτί, όμως το ενσταντανέ καταγράφηκε έτσι κι αλλιώς.