Το έπαθα κι εγώ! 25 διάσημοι μιλούν ανοικτά για τις κρίσεις πανικού [photos]

19.04.2017
«Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Ότι ήρθε το τέλος μου». Αυτή είναι μια φράση που επαναλαμβάνουν συχνά όσοι περιγράφουν την πρώτη κρίση πανικού που είχαν στη ζωή τους.

Ταχυκαρδία, αίσθηση ότι σβήνεις, πεθαίνεις ή τρελαίνεσαι, δύσπνοια, τάσεις για λιποθυμία, τρέμουλο και ανατριχίλες. «Δεν μου βρίσκουν τίποτα, αλλά εγώ θα πεθάνω», «δεν υπάρχει αέρας», «παθαίνω καρδιακό» είναι οι κλασικές φράσεις απόγνωσης, που σχετίζονται με τις κρίσεις πανικού. Όλα αυτά είναι ένα καμπανάκι που χτυπάει, όταν υπερφορτώνει το νευρικό σύστημα.

Διαβάστε ακόμη: 25 είδωλα που μπαινοβγαίνουν σε κέντρα απεξάρτησης [photos]

Πάνω από 40 εκατομμύρια ενήλικοι πάσχουν από διαταραχές πανικού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είτε συμβαίνει μια φορά είτε είναι ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται, η αντιμετώπιση της κρίσης πανικού είναι κάτι πολύ δύσκολο. Αλλά είναι κάτι που αντιμετωπίζεται.

Διαβάστε ακόμη: 10 stars της μουσικής έκαναν την ασθένειά τους, μάθημα ζωής! [photos]

Και μάλιστα υπάρχουν διάσημοι Έλληνες και ξένοι που δεν φανταζόμασταν ότι αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και οι εξομολογήσεις τους μας δίνουν θάρρος. Δείτε 25 celebrities που μίλησαν για τις κρίσεις πανικού και μοιράστηκαν με τον κόσμο την δική τους ιστορία.

Μάθετε περισσότερα για τις Κρίσεις Πανικού