Χώρισε ή δε χώρισε με τον Τζώνη Καλημέρη; Τι απάντησε η Ανθή Σαλαγκούδη [vds]

12.12.2016
Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Τζώνη Καλημέρη να έχουν χωρίσει και σε συνέντευξή της, η νεαρή παρουσιάστρια ερωτήθηκε για το τι παίζει τελικά.

Η απάντησή της; Όλα τα λεφτά κι εντελώς άσχετη με την ερώτηση αφού όπως φαίνεται δεν είχει καμία όρεξη να μιλήσει για τα προσωπικά της:

«Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε κάτι για τα προσωπικά μου. Είναι μια περίοδος που είμαι αφοσιωμένη στο επαγγελματικό κομμάτι, θέλω να πάει αυτό με το Youtube πάρα πολύ καλά, θέλω να περάσουμε πάρα πολύ ωραία τα Χριστούγεννα και να έρθει ένας πολύ πολύ ωραίος καινούριος χρόνος».

Να σημειώσουμε πως η Σαλαγκούδη έχει φτιάξει δικό της κανάλι στο Youtube μέσα από το οποίο θα τη βλέπουμε να παίρνει συνεντεύξεις από εκπροσώπους της τέχνης, της πολιτικής και του αθλητισμού.

Βέβαια, ο δημοσιογράφος επέμεινε ρωτώντας τη: «Θα είσαι μόνη αυτά τα Χριστούγεννα;» για να πάρει απόφαση από εκείνη:

«Ε, δεν θα είμαι και μόνη τα Χριστούγεννα. Ποιος άνθρωπος δεν έχει άλλους ανθρώπους γύρω του τα Χριστούγεννα;».

Πάντως, διευκρίνισε πως το θέμα οικογένεια δεν την αφήνει και εντελώς αδιάφορη:

«Σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να με αξιώσει ο Θεός να γίνω κι εγώ μητέρα. Αλλά δεν είμαι από τα κορίτσια που μεγάλωσαν με το όνειρο να γίνουν κάποια στιγμή νύφες. Τώρα στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις. Στο περίπου μου έχει γίνει πρόταση γάμου».