Αθηνά Ωνάση: Ιδού η "διάδοχός" της στην αγκαλιά του Ντόντα [photos]

13.12.2016
Τις τελευταίες ώρες η είδηση κυκλοφορεί ευρέως στι διαδίκτυο και αφορά στη γυναίκα που φαίνεται ότι αντικατέστησε την κληρονόμο της θρυλικής ελληνικής δυναστείας στην καρδιά του πρώην συζύγου της.

Μια νέα, ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα φαίνεται πως έχει μπει στη ζωή του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, μετά τον χωρισμό του από την Αθηνα Ωνάση, η οποία είναι γνωστή σε κοσμικούς κύκλους και σε περιοδικά lifestyle. Πρόκειται για την εντυπωσιακη Ντενίζ Σεβέρο, η οποία συμφωνα με δημοσιεύματα της Βραζιλίας έχει ήδη γνωρίσει την κόρη -και μεγάλη αδυναμία του Ντόντα.

Στη φωτογραφία κάτω, ο Ντοντα, η Ντενίζ και ο διεθνής βραζιλιάνος άσσος και κολλητός του, Κακά, ενώ οιο κατω οι δυο τους σε επίσημη εκδήλωση.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα από την πλευρά του και με την συμβουλή των δικηγόρων του, όχι μόνο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για τα δημοσιεύματα αυτά, αλλά προσπαθεί να προστατεύσει και την προσωπική του ζωή όσο καλύτερα γίνεται, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιηθούν στοιχεία εναντίον στον δικαστικό αγώνα που έχει με την Αθηνά Ωνάση για το μοίρασμα της περιουσίας. Μάλιστα, αυτό θα γίνει τον Μάρτιο του 2017.

Ιδού άλλη μία εντυπωσιακή φωτογραφία της Ντενίζ από το instagram της.

Oi Rio seu lindo!🙆🏻☀#rj #ipanema Biquini @silviaulson

A photo posted by Denize Severo🌟🌻☀🌶 (@denizesevero) on Dec 10, 2016 at 9:04am PST