Ο Όθωνας Μεταξάς μιλά για τον ξαφνικό χαμό της μητέρας του που τον συγκλόνισε

13.12.2016
Άλλοι καλλιτέχνες προτιμούν να απασχολούν περισσότερο με σκάνδαλα παρά με τη δουλειά τους κι άλλοι κρατούν χαμηλό προφίλ.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Όθωνας Μεταξάς, ο οποίος πλέον εκτός από την υποκριτική, κάνει εμφανίσεις και σε μουσικές σκηνές.

Σε συνέντευξή του στο People λίγο πριν ξεκινήσει να εμφανίζεται στο Passport εξήγησε πως προτιμά τους χαμηλούς τόνους γιατί «Έχει να κάνει με το πώς έχω μεγαλώσει και με τη μαμά μου».

Και εξήγησε:

«Ποτέ δεν μου έλεγε κομπλιμέντα, ήθελε οι άλλοι να της λένε για μένα. Μάλιστα το αναιρούσε, για να της το υπερθεματίζουν, δεν ήταν δηλαδή η μάνα που θα διαφήμιζε το παιδί της. Ίσως βέβαια αυτό να μην είναι πάντα καλό. Ο κόσμος είναι σκληρός και χρειάζεται μια δόση έπαρσης παραπάνω για να αποκτάει μεγαλύτερη οντότητα το όποιο προσόν μπορεί να έχεις».

Ο ξαφνικός χαμός της τον συγκλόνισε αφού εκτός από μοναχογιός, της είχε αδυναμία. Πως διαχειρίζεται την απώλεια;

«Ο μόνος τρόπος που έχω να το διαχειριστώ είναι η απώθηση. Σαν να μην έχει συμβεί. Αφού όλο λέω ότι θα της πάω τα ρούχα μου στο Μαρούσι να μου τα πλύνει. Αλλά το αφήνω κάθε φορά για την επόμενη εβδομάδα».

Και συμπλήρωσε:

«Έχω γίνει στωικός. Όταν έχασα τη μητέρα μου ξαφνικά, στα 62 της χρόνια, μια γυναίκα πολύ δυναμική, χειμαρρώδη, που νόμιζες ότι θα φτάσει τα 128, είπα πως τελικά στη ζωή ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».