Η γλυκιά αφιέρωση του Ντέιβιντ Μπέκαμ για τα γενέθλια του γιου του [photos]

21.02.2017
Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής είναι ένας πολύ περήφανος μπαμπάς και γιορτάζει τα γενέθλια του παιδιού του με ένα ιδιαίτερο και πολύ γλυκό μήνυμα, ενώ και η Βικτόρια εξομολογείται την αγάπη της στον ατίθασο μικρό της.

Τέσσερα παιδιά απέκτησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Βικτόρια, τρία αγόρια και ένα κορίτσι και δηλώνει τρισευτυχισμένος. Και όπως κάθε χαζομπαμπάς δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη και να μην δηλώσει και δημόσια την αγάπη και την αφοσίωση στην οικογένειά του.

Με αφορμή τα γενέθλια του γιου του Κρουζ, ο οποίος έκλεισε τα 12 έκανε μια ιδιαίτερη και πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους μαζί απόκαλοκαιρινές διακοπές.

«Χρόνια πολλά στο πιο αναιδές μέλος της οικογένειάς μας» γράφει ο 41 ετών πρώην ποδοσφαιριστής. «Μπορεί να είναι το πιο αναιδές αλλά αυτός ο μικρός άντρας έχει τη μεγαλύτερη καρδιά και την πιο γλυκιά φύση και κάθε πατέρας θα ήταν Περήφανος να τον έχει γιο του. Στα 12 χρόνια του έφερε το χαμόγελο και τη χαρά στο σπίτι από τη στιγμή που ανοίγει τα μάτια του μέχρι τη στιγμή που θα κοιμηθεί, που συνήθως είναι στις 8.30 μ.μ. (αν και όλοι ξέρουμε ότι αυτό συμβαίνει στις 9.30. Έτσι δεν είναι Κρουζ; Όπως και να' χει χρόνια πολλά αντράκο μου! Σε αγαπώ».

Δείτε το εδώ:

Όμως και η Βικτόρια ευχήθηκε στον Κρουζ για τα γενέθλιά του: «Χρόνια πολλά όμορφο αγόρι. Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα και σε αγαπάμε τόσο πολύ! Δεν το πιστεύω ότι έκλεισες τα 12!!!»

Στην επόμενη φωτογραφία η περήφανη μαμά εύχεται χρόνια πολλά στον Κρουζ ανεβάζοντας μια παλιότερη φωτογραφία του μαζί με τους αδελφούς του. Ο Κρουζ είναι ο μικρότερος σε ηλικία.

Happy birthday Cruz!! We all love u so much x @brooklynbeckham @cruzbeckham and Romeo x 🙏🏻💙

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on