Φωτεινή Ψυχίδου: Τη σόκαραν τα φιλιά του πρώην της Μπάμπη Στόκα στα μπουζούκια

22.02.2017
Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, η Φωτεινή Ψυχίδου δεν χάνει ευκαιρία να σχολιάσει τον πρώην της, τραγουδιστή Μπάμπη Στόκα με τον οποίο χώρισε το 2014.

Αν και διατηρούν φιλικές σχέσεις - για χάρη και της κόρης τους, Ιόλης - η Φωτεινή βγήκε από τα ρούχα της βλέποντας φωτογραφίες του Μπάμπη Στόκα στα μπουζούκια με τη νέα του σύντροφο.

Την Κυριακή, ο Στόκας και η σύντροφός του, Μυρτώ Ζομπανάκη, βρέθηκαν στο ΦΩΣ, όπου τραγουδούν η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή. Εκεί ήταν και η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου που «ανέβασε» στο Facebook βίντεο από τη στιγμή που ο τραγουδιστής ανέβηκε για λίγο στην πίστα.

Καταπέλτης το σχόλιο της Φωτεινής, που κατά τη διάρκεια του γάμου της είχε φάει... καζούρα, όταν πήγαινε στα μπουζούκια:

«Τα μπουζουκάδικα αμπάριζα… Καταγγέλλω ότι στα 8 χρόνια γάμου μια φορά πήγα στον Ρέμο και με έκραζε για μια εβδομάδα!!! Γκρρρρρρ… Δώσε και σώσε Μπαμπίνο», σχολίασε η Φωτεινή κάτω από το βίντεο και συνέστησε στην τηλεκριτικό να πάει στις επικείμενες live εμφανίσεις του γιατί «εδώ δεν μου θυμίζει τίποτα! Φταίει το γαρύφαλλο που δεν του πάει».

Όταν η τηλεκριτικός της συνέστησε να μην χαλιέται, καθώς σε λίγο έρχεται το μωρό της, εκείνη απάντησε «δεν χαλιέμαι … “μειδιώ επιτετηδευμένως”».

Λίγο αργότερα, διαδικτυακός φίλος της τηλεκριτικού έγραψε πως φήμες θέλουν τον Μπάμπη Στόκα να συζητά για την κριτική επιτροπή του X Factor και η δημοσιογράφος «ξαναχτύπησε», γράφοντας «να το δω κι αυτο!! Χαχα».