Ψυχίδου: Όσα είπε για τον πρώην της, Μπάμπη Στόκα & την εμφάνιση με τη νέα του αγαπημένη

22.02.2017
Η Φωτεινή Ψυχίδου σχολίασε με τον δικό της τρόπο τη δημόσια εμφάνιση του πρώην συζύγου της και πατέρας της κόρης της Μπάμπη Στόκα όταν είδε βίντεο από την έξοδό του στα μπουζούκια με την νέα του αγαπημένη.

Η Ψυχίδου σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Κοργιαλά και αν και χώρισε με τον Στόκα από το 2014 διατηρούν φιλικές σχέσεις για χάρην της κόρης τους Ιόλης.

Την Κυριακή ο Στόκας και η σύντρφός του Μυρτώ Ζομπανάκη βρέθηκαν στο ΦΩΣ όπου τραγουδούν η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή ενώ εκεί ήταν και η η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου που «ανέβασε» στο Facebook ένα βίντεο από τη στιγμή που ο Στόκας ανέβηκε για λίγο στην πίστα.

«Τα μπουζουκάδικα αμπάριζα… Καταγγέλλω ότι στα 8 χρόνια γάμου μια φορά πήγα στον Ρέμο και με έκραζε για μια εβδομάδα!!! Γκρρρρρρ… Δώσε και σώσε Μπαμπίνο», σχολίασε η Φωτεινή κάτω από το βίντεο και συνέστησε στην Μεσσαροπούλου να τον δει στα live του γιατί «εδώ δεν μου θυμίζει τίποτα! Φταίει το γαρύφαλλο που δεν του πάει», ενώ, εκείνη της είπε να μην χαλιέται αφού σε λίγο έρχεται το μωρό της και εκείνη απάντησε «δεν χαλιέμαι … “μειδιώ επιτετηδευμένως”».

Στη συνέχεια μάλιστα κάποιος διαδικτυακός φίλος της τηλεκριτικού έγραψε πως φήμες θέλουν τον Μπάμπη Στόκα να συζητά για την κριτική επιτροπή του X Factor και η Ψυχίδου είπε: «Να το δω κι αυτο!! Χαχα».