Μπιγιονσέ: Ποια πράξη της συγκίνησε την παγκόσμια κοινή γνώμη [photos & vds]

23.03.2017
Η σταρ είναι γνωστή για την έντονη φιλανθρωπική δράση της. Αυτή τη φορά όμως αποδεικνύει και έμπρακτα, ότι δεν είναι τυχαία η αγαπημένη των παιδιών.

Η Μπιγιονσέ έχει βρεθεί πολλές φορές στην πρώτη γραμμή όταν οι περιστάσεις το απαιτούσαν και έχει στηρίξει τόσο οικονομικά όσο και με την ίδια την παρουσία της πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ήταν περιστατικά βέβαια που αφορούσαν μεγάλες εκστρατείες βοήθειας και που κέρδιζαν μεγάλη δημοσιότητα.

Αυτή τη φορά πάντως η 35χρονη σταρ στάθηκε στο πλευρό μιας μικρής της θαυμάστριας και της συμπαραστάθηκε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσε και όχι για ίδιον όφελος. Η μικρή Ebony Banks ή Eboby όπως είναι το παρατσούκλι της είναι μαθήτρια Γυμνασίου και έχει ίνδαλμά της την αγαπημένη τραγουδίστρια και το μεγαλύτερο όνειρό της ήταν να μπορέσει να τη δει και από κοντά. Δυστυχώς η Banks πάσχει από ένα σπάνιο είδος καρκίνου στο τέταρτο στάδιο και οι συμμαθητές της δημιούργησαν το hashtag: #EBOBMEETSBEYONCE στα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να τη βοηθήσουν να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Πράγματι αφού το πληροφορήθηκε η Μπιγιονσέ ήρθε σε επαφή μαζί της μέσω βιντεοκλήσης και συνομίλησαν για αρκετή ώρα, ενώ η νεαρή κοπέλα ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη. «Σε αγαπώ» της είπε η διάσημη σταρ. Δείτε το βίντεο και την φωτογραφία που εικονίζεται η νεαρή κοπέλα με το γιατρό της.

Aw 😭💖 #EbobMeetsBeyonce #EbobMeetsBeyoncé #Beyoncé #Beyonce #F🎀ckCancer ?@jayoncexmeekxnicki

A post shared by Beyoncé (@beybleedblue) on