Κατερίνα Λάσπα: Δε θα πιστεύεις πόσα κιλά έχει πάρει λόγω εγκυμοσύνης!

27.03.2017
Η Κατερίνα Λάσπα είναι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, περιμένει κοριτσάκι και μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό People μίλησε για τον ρόλο της γυμναστικής στη ζωή της κι αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει όλο αυτό το διάστημα.

«Να χτυπήσω ξύλο γιατί το θεωρώ ευλογία και τύχη, μου έχει φερθεί πάρα πολύ καλά κι αυτό το παιδάκι μου, όπως και ο Θεός. Είμαι ευλογημένη γιατί έχω μια πολύ κανονική και εύκολη εγκυμοσύνη και έτσι μπορώ να έχω πλήρη δραστηριότητα, να γυμνάζομαι με ασκήσεις προσαρμοσμένες στην κατάσταση και τις ανάγκες μου».

Και συνεχίζει:

«Μόνο όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα για ένα μεγάλο διάστημα δεν γυμναζόμουν καθόλου. Μέχρι που βρήκα έναν προπονητή από τον Κορυδαλλό, το Λεωνίδα Ρηγούτσο, ο οποίος με ανέλαβε έναν Οκτώβριο 63 κιλά και τον Ιούνιο με είχε παραδώσει, υγιέστατη, δυνατή και φέτες στα 53 κιλά με 12% λίπος. Ήταν η πρώτη χρονιά που δεν δούλεψα στην Αθήνα μετά τη συνεργασία μου με το Star και είχα αφιερώσει πολύ χρόνο σε αυτό. Αυτό το αποτέλεσμα δουλεύω και συντηρώ όλα αυτά τα χρόνια και πλέον γυμνάζομαι με τον Γιώργο Βεϊσάκη, personal trainer και διακεκριμένο πρώην αθλητή στο στίβο που με προσέχει πολύ και τον ευχαριστώ για αυτό».

Πόσα κιλά λοιπόν έχει πάρει; Η απάντηση είναι μόλις 7 κιλά κι εκτιμά πως μέχρι να γεννήσει (τελευταία ημερομηνία που έχει δώσει ο γιατρός είναι η 25η Μαίου) θα φτάσει τα 8 με 9.