Μίνα Ορφανού: «Είμαι τρανς, γιατί να το παίξω γυναίκα;»

18.04.2017
Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» μίλησε η Μίνα Ορφανού. Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για όλα, από την αποφασή της να γίνει ηθοποιός αλλά και πως αντιμετωπίζει τα σχόλια στο δρόμο.

Όπως είπε συνειδητοποίησε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός από μικρή ηλικία, όταν κατάλαβε πως «κάτι δεν πάει καλά» με το μικρό αγοράκι που ήταν. Η ίδια κατάφερε να το κρύψει κι έτσι διαπίστωσε τις υποκριτικές της ικανότητες.

«Συνειδητοποίησα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός όταν κατάλαβα ότι με το μικρό το αγοράκι κάτι δεν πάει καλά. Αφού κατάφερνα να το κρύψω, πάει να πει ότι ήμουν καλή ηθοποιός» είπε χαρακτηριστηκά.

Όσο για το ρατσισμό και τα σχόλια που έχει δεχτεί, τονίζει πως απλά δε δίνει σημασία και δηλώνει πως δεν έχει καμία πρόθεση να το παίξει γυναίκα, αφού δεν είναι στην πραγματικότητα. Οπως δηλώνει χαρακτηριστικά: «Όταν μου λένε είσαι ωραία γυναίκα, λέω είμαι ωραία τρανς!»

«Έχω δεχτεί ρατσισμό, φυσικά. Αλλά δεν με νοιάζει. Και τραβεστί να με πουν, τι έγινε. Αφού είμαι τρανς, να το παίξω ωραία γυναίκα; Όταν μου λένε είσαι ωραία γυναίκα, λέω είμαι ωραία τρανς!», επισήμανε.