Τζένιφερ Λόπεζ: Ποστάρει τη νέα... αδελφή της κόρης της και ξαφνιάζει [photo]

20.04.2017
Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η διάσημη Λατίνα φροντίζει να ενημερώνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τους διαδυκτιακούς της φίλους για ό,τι συμβαίνει στη ζωή της.

Αυτό τον καιρό, η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ερωτευμένη. Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ ο τυχερός, γνωστός και ως ARod, ο οποίος φαίνεται ότι έχει κερδίσει ολοκληρωτικά την καρδιά της JLo ενώ ο κόσμος τους έχει δώσει ήδη παρατσούκλι «ζευγαρίσιο»: JRod.

Η οικογένεια, και πάνω από όλους τα παιδιά της. Αυτά είναι στο κέντρο της ζωής της πάντα. Φαίνεται όμως ότι και σε αυτό τον τομέα, ο διάσημος αθλητής -και καρδιοκατακτητής, να τα λέμε κι αυτά- την καλύπτει απόλυτα. Πατέρας κι εκείνος δυο παιδιών, 41ός ετών και... «περπατημένος», ο ARod δείχνει το τέλειο ταίρι για τη 47χρονη σταρ που καμαρώνει παντού και πάντα για τα παιδιά της. Τώρα κάνει το ίδιο και για τα δικά του!

Η μαμά Τζένιφερ ποστάρει συχνά πυκνά τα παιδιά της στο Instagram. Στη φωτογραφία κάτω μια γλυκιά πόζα της με την Έμ

Me and this beautiful lil marshmallow... #shesstillacoconut #mamasbabygirl #luckyme

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Το ίδιο κάνει και ο Άλεξ, ο οποίος δεν σταματά να καμαρώνει και για τις δυο κόρες του. Εδώ με τη μεγαλύτερη, τη Νατάσα.

"The boss" stopped by the office for a visit today. #arodcorp #daddysgirl

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Ιδού και το τελευταίο ποστάρισμα της Λόπεζ και την κόρη της και την κόρη του «καλού» της. Λέει πολλά περισσότερα από όσα βλέπουμε σε πρώτη φάση.

Tashi and lulu...🌺🌸 💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Μένει ακόμη μία φωτογραφία για τα άλλα δυο παιδιά της Τζένιφερ και του Άλεξ, Μαξ και Έλα αντίστοιχα, για να συμπληρωθεί το... καρέ. Ιδού λοιπόν και μια πασχαλιάτικη φωτό όπου φαίνεται και το Μαξ μαζί με τις δυο κόρες του ARod να γιορτάζουν μαζί..