Jean Paul Gaultier: Πώς σχολιάζει την αντιγραφή της Kim Kardashian στο μπουκάλι του νέου της αρώματος;

30.04.2018
Jean Paul Gaultier: Πώς σχολιάζει την αντιγραφή της Kim Kardashian στο μπουκάλι του νέου της αρώματος;
O Γάλλος σχεδιαστής πήρε θέση για το νέο εγχείρημα της σταρ

Πρόσφατα, η Kim Kardashian αποκάλυψε στα social media το μπουκάλι για το νέο της άρωμα, που έχει τη μορφή του σώματος της.

Μόλις όμως άρχισαν να κυκλοφορούν οι φωτογραφίες του αρώματος, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τονίσουν πως θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το άρωμα «Classique» που κυκλοφόρησε το 1993 από τον γάλλο σχεδιαστή Jean Paul Gaultier.

Τα περισσότερα σχόλια των χρηστών έκαναν αναφορά για αντιγραφή, ενώ το μπουκάλι σχολίασε και ο ίδιος ο Gaultier, ο οποίος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία της δικής του δημιουργίας, παραφράζοντας το Keeping Up With The Kardashians, τον τίτλο του reality show των Kardashians.

Η Kim απάντησε στα σχόλια επιμένοντας ότι το μπουκάλι της βασίζεται σε καθαρά «προσωπικό» σχέδιο, λέγοντας: «Τα γλυπτά ήταν δική μου έμπνευση μου, αλλά μου αρέσει το μπουκάλι του Gaultier. Είναι εμβληματικό και γιορτάζει το σώμα της γυναίκας, αλλά η έμπνευσή μου ήταν ένα άγαλμα. Ήθελα το δικό μου να είναι πραγματικά προσωπικό με την ακριβή φόρμα του σώματός μου, αλλά πάντα αγαπούσα τα μπουκάλια του Gaultier».