Η Kate Hudson περιγράφει την τέλεια ημέρα στην Ελλάδα και διαφημίζει τη χώρα μας στο Harper's Bazzaar

30.04.2018
Η Kate Hudson περιγράφει την τέλεια ημέρα στην Ελλάδα και διαφημίζει τη χώρα μας στο Harper's Bazzaar
Το ότι η Kate Hudson είναι από τις χολιγουντιανές που έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας το γνωρίζαμε. Η τελευταία της κίνηση, όμως, μας άφησε κυριολεκτικά άφωνες!

Η ίδια, συνηθίζει να απολαμβάνει κάθε χρόνο τις διακοπές της στη Σκιάθο, μαζί με τη μητέρα της Goldie Hawn και τον Kurt Russell, με τις φωτογραφίες να κατακλύζουν το Instagram.

Τώρα, η όμορφη –και εγκυμονούσα- ηθοποιός παρουσίασε ένα ολόκληρο αφιέρωμα στο αμερικανικό Harper's Bazzaar στο οποίο περιέγραψε την «ιδανική της ημέρα» -που αλλού;- στην Ελλάδα.

«Είναι το ησυχαστήριό μου», δηλώνει, υποστηρίζοντας πως της αρέσει να ξυπνά στις 7.30 το πρωί από τη φασαρία των παιδιών της. Πίνει έναν διπλό espresso και μαζί με τα μικρά της φεύγουν για παραλία.

Τε μενού έχει πεζοπορία με τον αγαπημένο της γύρω στις 11.00, αφού πρώτα έχει απολαύσει τις αγαπημένες της βάφλες με αυγά. Μετά το μεσημέρι, η επιστροφή στην παραλία κρίνεται απαραίτητη.

«Η Ελλάδα είναι το αγαπημένο μου μέρος για διακοπές. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εκεί. Λατρεύω τον πολιτισμό τους. Οι άνθρωποι είναι υπέροχοι και τα νερά απίστευτα ελκυστικά», σημειώνει.

Τονίζει δε ότι στη δική της «τέλεια ημέρα» δεν χωρούν ούτε επαγγελματικά τηλέφωνα, ούτε emails, ούτε… Instagram.

Όσο για το ποιον θα καλούσε να απολαύσει ένα δείπνο μαζί της στην Ελλάδα; Τον Bob Marley.

Ωστόσο, η 39χρονη ηθοποιός επιθυμεί να πέσει στο κρεβάτι της γύρω στις 21.30 το βράδυ, καθώς οι μέρες της στην Ελλάδα τη θέλουν στο πόδι από πολύ νωρίς το πρωί.

Πώς να μην το αγαπάς μετά αυτό το κορίτσι;