Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος: Οι νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε η νύφη και το μήνυμά της

18.09.2018
Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος: Οι νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε η νύφη και το μήνυμά της
Πανευτυχής η νιόπαντρη σχεδιάστρια μόδας μοιράζεται το συναίσθημά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο και η δεξίωση που έδωσαν μετά τον γάμο τους άφησε εποχή. Και αυτό, γιατί -μεταξύ άλλων- ήταν από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής βρέθηκαν στο ίδιο σημείο και, μάλιστα, τραγούδησαν μαζί!

Είδαμε πολλές φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τον γάμο, παρόλο που το ζευγάρι είχε ζητήσει από τους καλεσμένους τους να μη δημοσιεύσουν εικόνες στα social media...

Και, βέβαια, χθες το βράδυ, ήρθε η στιγμή της Υβόννης να μοιραστεί δυο φωτογραφίες από τη δική της "μεγάλη βραδιά", όπως τη βίωσε η ίδια.

Δυο τρυφερές λήψεις του ζευγαριού επέλεξε να δημοσιεύσει στο προφίλ της η νύφη. Στη μία τη βλέπουμε να φιλά τρυφερά τον Αντώνη με τη βέρα της σε πρώτο πλάνο (!) και η άλλη εστιάζει στα μπλεγμένα χέρια τους, όπου, αντίστοιχα, βλέπουμε τη βέρα του γαμπρού!

Διάβασε κι αυτό: Υβόννη Μπόσνιακ: Η φωτογραφία που μοιράστηκε λίγο πριν ντυθεί νυφούλα

"Ever thine ... Ever mine ...Ever ours", γράφει στη λεζάντα η Υβόννη και εμείς ακόμη μια φορά να τους ευχηθούμε "Να ζήσουν".

Λίγο αργότερα ήρθαν ακόμη τρεις λήψεις με τις οποίες η νύφη ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την τελική εμφάνισή της. Ήταν πράγματι μια κούκλα!