Victoria’s Secret: 7 μυστικά πράγματα που συμβαίνουν στα παρασκήνια μιας επίδειξης

21.11.2018
Victoria’s Secret: 7 μυστικά πράγματα που συμβαίνουν στα παρασκήνια μιας επίδειξης
Παράξενα κόλπα και... όπλα!!

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τα μοντέλα της Victoria’s Secret και όχι άδικα αφού για να κερδίσεις μια θέση ανάμεσα σε αυτά πρέπει να έχεις δουλέψει πολύ σκληρά. Τα περισσότερα από τα αγγελάκια της διάσημης φίρμας εσωρούχων, μάλιστα, ακολουθούν εξαντλητικές δίαιτες και αφιερώνουν ολόκληρες ώρες στα γυμναστήρια προκειμένου να αποκτήσουν αυτά τα κορμιά που όλες θα θέλαμε να έχουμε. Έχεις όμως αναρωτηθεί ποτέ τι γίνεται λίγο πριν ανέβουν στην πασαρέλα; Αν όχι εμείς είμαστε εμείς εδώ για να σου πούμε.

1. Να φανταστούμε ότι τα γνωρίζεις τα ένθετα μαξιλαράκια που μπαίνουν στα σουτιέν για να χαρίσουν όγκο στο στήθος. Αυτά, λοιπόν, δεν τα χρησιμοποιούν μόνο οι κοινές θνητές αλλά και το κάθε κορίτσι της Victoria’ s Secret που θέλει να τονίσει το μπούστο του. Άλλωστε, ένα μικρό πρόσθετο μαξιλαράκι ποτέ δεν έβλαψε καμία.

2. Μερικά από τα κορίτσια -ανάλογα με το outfit τους- φορούν nude στρινγκ κάτω από τα εσώρουχά τους. Αυτό βοηθά στην πιθανή υπερέκθεση.

3. Οι στιλίστες χρησιμοποιούν διπλής όψης ταινίες για να διατηρήσουν τα πάντα στη θέση τους. Δεν θα δείς ποτέ τυχόν τιράντες από σουτιέν ή εσώρουχα να γλιστρούν όταν εκείνες ανεβοκατεβαίνουν στην πασαρέλα.

4. Τα ρούχα μπορεί να σκιστούν στα παρασκήνια όταν τα μοντέλα προσπαθούν να τα βάλουν. Και τι γίνεται εκεί; Οι ραπτομηχανές δουλεύουν στο φουλ προκειμένου να ράψουν αμέσως το ρούχο που πρόκειται να φορεθεί.

Διάβασε ακόμη: Victoria's Secret: O λογαριασμός που "ξεσκεπάζει" το photoshop των μοντέλων

5. Τα μοντέλα κάθονται για ώρες στην καρέκλα για τα μαλλιά τους και το μακιγιάζ πριν από την επίδειξη. Ενώ τα μοντέλα ξυπνούν ήδη πανέμορφα, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να δεις εσύ και εμείς αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα. Στην πραγματικότητα, στα περισσότερα shows της φίρμας υπάρχουν 32 makeup artists, 27 hairstylists, και 11 μακινιουρίστ για να ετοιμάσουν τα μοντέλα. Εντυπωσιάστηκες;

6. Το δέρμα των μοντέλων μοιάζει άψογο επειδή οι ειδικοί το περνούν με μακιγιάζ σώματος πριν αυτά ντυθούν ή με σπρέι που προσφέρουν χάλκινο αποτέλεσμα. Επίσης, χρησιμοποιούν προϊόντα της Victoria's Secret όπως για παράδειγμα το Love Fragrance Lotion που κάνει το δέρμα τους να φαίνεται καλύτερο.

7. Και αν νομίζεις ότι τα μοντέλα ντύνονται μόνα τους τότε γελάστηκες. Το να ντυθείς είναι μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία. Στα παρασκήνια, υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα από αμπιγιέρ και αμπιγιέζ που είναι υπεύθυνοι για να ντύσουν και να ξεντύσουν τα μοντέλα μαζί με τα φτερά τους. Τα μοντέλα στέκονται κυριολεκτικά εκεί καθώς τους βγάζουν τα ρούχα για να τους φορέσουν τα επόμενα κομμάτια.

Δες κι αυτό: Adriana Lima: Τι έκρυβαν τα δάκρυα στο σόου της Victoria's Secret;

Η πλειοψηφία των μοντέλων επίσης, γυμνάζεται δύο φορές την ημέρα ξεκινώντας μια εβδομάδα ή δύο πριν από την επίδειξη. Μιλάμε για την απόλυτη αφοσίωση. Και φυσικά δεν μπορούμε να τις κατηγορήσουμε – μπορεί και εμείς να κάναμε το ίδιο αν έπρεπε να εμφανιστούμε μισόγυμνες στην τηλεόραση. Έτσι δεν είναι;