Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Μέγας σάλος από την κοινή τους συνέντευξη [video]

10.01.2019
Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Μέγας σάλος από την κοινή τους συνέντευξη [video]
Οι διάσημοι πρώην σύζυγοι έγραψαν ιστορία, με τον τρόπο τους, καθώς μίλησαν ανοιχτά και από κοινού για τα πάντα, 16 χρόνια μετά το διαζύγιό τους.

Μια απίστευτη, πραγματικά, κοινή συνέντευξη έδωσαν το περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, συγκεντρώνοντας γενικώς θετικά σχόλια, ενώ, δεν έλειψαν και οι πιο... αρνητικές αντιδράσεις.

Διάβασε επίσης: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ό,τι έρχεται πολύ ξαφνικά, χάνεται και ξαφνικά!»

Είναι γνωστό ότι οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν πια απόλυτα πολιτισμένες σχέσεις ενώ έχουν καταφέρει να διατηρούν μια ιδιότυπη μορφή οικογένειας με τους δυο γιους τους, Νικήτα και Άρη [φωτό κάτω], πλαισιωμένη από πολλή αγάπη και σεβασμό πια. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι τα πράγματα. Το αντίθετο μάλιστα. Οι δυο τους πέρασαν "διά πυρός και σιδήρου" στη σχέση τους και σήμερα, αποφάσισαν να αποκαλύψουν τα πιο προσωπικά μυστικά τους σε όλο τον κόσμο.

Λεπτομέρειες για τις απιστίες εκείνου, τη χειρότερη εμπειρία του έγγαμου βίου τους, το τεστ πατρότητας που ζητούσε επίμονα από εκείνη και πολλά άλλα, μοιράστηκε το πρώην ζευγάρι συγκεντρώνοντας ως επί το πλείστον θετικά σχόλια, ενώ δεν έλειψαν και αντιδράσεις, όπως για παράδειγμα αυτή του Κρατερού Κατσούλη ο οποίος διακριτικά μεν, κατηγορηματικά δε, αναρωτήθηκε "γιατί τώρα;" ενώ υπογράμμισε τη δική του γενική θέση απέναντι σε όλα αυτά που δεν είναι άλλη από το "Τα εν οικω μη εν δήμω".

Έστω...

Διάβασε και αυτό: Παναγιώτα Βλαντή: «Όταν δεις ανθρώπους που δεν σε σέβονται φύγε! Μη δίνεις χρόνο. Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι»

Η αλήθεια όμως παραμένει ότι πρόκειται για μια συνέντευξη που δεν έχει ξαναγίνει και έχει όντως το ενδιαφέρον της από όποιο σημείο και αν την κοιτάξεις...

Ιδού ένα απόσπασμα όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" χθες.

Επίσης, αξίζει να παραθέσουμε τις αναρτήσεις που έκαναν οι δυο "πρωταγωνιστές" με αφορμή τη συνέντευξη αυτή ξεκινώντας από την πιο συγκινητική, που ανήκει στον Δημήτρη Αργυρόπουλο και συνεχίζοντας με αυτή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η ζωή δεν είναι ίνσταγκραμ. Κάνεις λάθη μετανιώνεις, ζητάς συγνώμη, αγαπάς, αγαπιέσαι, συγχωρείς, συγχωρείσαι και προχωράς καθημερινά με τα καλά και τα κακά σου. Αρκεί να είσαι αληθινός και να μη φοβάσαι να πεις ποιος είσαι. Η ζωή δεν είναι πρόβα, συμβαίνει τώρα! Ευχαριστώ από την καρδιά μου τη Μαρία και τα παιδιά μου για τα υπέροχα χρόνια που ζω μαζί τους. @okmagazinegr @mariabacodimou @nikitasargyropoulos_ @arisargy @olympiakrasagaki @poulopoulaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) στις

Ζ. Κ.