Miley Cyrus: Πώς αντέδρασε όταν διέρρευσαν οι φωτογραφίες από τον γάμο της;

13.01.2019
Miley Cyrus: Πώς αντέδρασε όταν διέρρευσαν οι φωτογραφίες από τον γάμο της;
Η εντολή της τραγουδίστριας να μην δημοσιευτεί τίποτα από το γάμο της παραβιάστηκε

Στις 23 Δεκεμβρίου, η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth παντρεύτηκαν σε μια αρκετά ιδιωτική τελετή με τις οικογένειες τους και μερικούς φίλους να δίνουν το παρών.

Δες και αυτό: Τρίτη φορά πατέρας ο Ricky Martin: Γιατί είναι το παιδάκι αυτό "ξεχωριστό";

Αν και η τραγουδίστρια μας ενημέρωσε για τον γάμο του στις 26 Δεκεμβρίου με μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, μία φωτογραφία από το μυστήριο είχε κυκλοφορήσει λίγες ώρες μετά τον γάμο. Συγκεκριμένα, ένας από τους φίλους του ζευγαριού δεν άκουσε τις οδηγίες του ζευγαριού και έτσι δημοσίευσε φωτογραφία τους στο Instagram story του.

Αυτό το είδες; Δε φαντάζεσαι πού και πώς γιόρτασε η Lady Gaga τη Χρυσή Σφαίρα [photo]

Πρόσφατα η αδερφή της Miley, Brandi Cyrus, βρέθηκε καλεσμένη σε μια εκπομπή όπου μίλησε για τον γάμο της τραγουδίστριας και για το πως αντέδρασε όταν είδε την φωτογραφία. «Ο φίλος τους δεν είχε ακούσει την επιθυμία τους να μην τραβηχτούν φωτογραφίες και έτσι δημοσίευσε κάτι χωρίς να τους ρωτήσει. Η Miley έδειχνε να μην ενοχλείται που κυκλοφόρησε η φωτογραφία και μάλιστα αυτό την έκανε να δημοσιεύσει η ίδια λίγες μέρες μετά φωτογραφίες από το μυστήριο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Brandi.

Διάβασε επίσης: Δες την Beyonce να τραγουδάει το Happy Birthday στα γενέθλια της μαμάς της [video]