Ο John Legend μαθαίνει κολύμπι στα 40 του χρόνια [video]

31.01.2019
Ο John Legend μαθαίνει κολύμπι στα 40 του χρόνια [video]
Και μοιράζεται την εμπειρία του μέσω social media. Το ίδιο και η περήφανη σύζυγος του.

Ο λόγος για τον John Legend, ο οποίος, όπως φαίνεται, δεν γνώριζε να κολυμπά και αποφάσισε να μάθει. Τι κι αν είναι 40 ετών; Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθει κάτι κάποιος και ο διάσημος, πολυβραβευμένος τραγουδιστής το αποδεικνύει περίτρανα.

Διάβασε επίσης: Η Σοφία Καρβέλα απαντά για την τρίτη εγκυμοσύνη και το διαζύγιο

Όχι μόνο κάνει μαθήματα στην πισίνα το σπιτιού του, αλλά δημοσιεύει στα social media εικόνες από την προσπάθειά του, γεγονός που αποδεικνύει επίσης πόσο ακομπλεξάριστος είναι.

Εκτός από τον ίδιο, εικόνες από τα μαθήματα κολύμβησης ενηλίκων που κάνει ο Legend, μοιράστηκε από τον δικό της λογαριασμό η σύζυγός του, Crissy Teigen, τονίζοντας, μάλιστα, στη λεζάντα πόσο περήφανη είναι για εκείνο.

Διάβασε και αυτό: Chrissy Teigen: Το πιο όμορφο βίντεο που μοιράστηκε ποτέ!

Ιδού η προσπάθειά του και "Μπράβο" και από εμάς. Τόσο για την προσπάθεια αυτή καθαυτή, όσο και για την αρχική απόφαση αλλά και για τη δημοσιοποίησή της.

Legend και Teigen είναι παντρεμένοι από το 2013 και έχουν δυο παιδιά, τη 2 ετών Luna και τον 8 μηνών Miles.

Επίσης, για την ιστορία να θυμήσουμε ότι ο John Legend βραβεύτηκε με το βραβείο Όσκαρ για το καλύτερο τραγούδι του 2015, για το "Glory" που υπέγραψε μαζί με τον Common για την ταινία "Selma". Θυμήσου το στη συνέχεια..