Brad Pitt: Ποια είναι ξανθιά κυρία που καθόταν στο πλάι του όλο το βράδυ στα Oscar;

10.02.2020
Brad Pitt: Ποια είναι ξανθιά κυρία που καθόταν στο πλάι του όλο το βράδυ στα Oscar;
Αφού χαρήκαμε πολύ με το Oscar που κέρδισε χθες το βράδυ ο αγαπημένος μας (διατί να το κρύψωμεν άλλωστε) ηθοποιός, ας ασχοληθούμε τώρα με άλλα, πιο... "φλέγοντα" ζητήματα.

Ο Brad Pitt έκλεισε χθες το βράδυ την λαμπρή πορεία του στην φετινή σεζόν των βραβείων, τα οποία και "σάρωσε" στην κυριολεξία. Ο ρόλος του στην ταινία του Quentin Tarantino "Once Upon A Time in Hollywood" στάθηκε σταθμός στην καριέρα του, καθώς μέσω της ερμηνείας του φαίνεται ότι βρήκε τον τρόπο να κερδίσει την ολοκληρωτική αναγνώρηση του χώρου γενικότερα.

Ακόμη μια φορά ξεχώρισε η εμφάνισή του (μα είναι κούκλος!) αλλά και τα λόγια του! Αυτή τη φορά, μάλιστα, ανέφερε και τα παιδιά του και συγκίνησε!

Ωραία μέχρι εδώ...

Στα πλάνα όμως, δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε την ξανθιά κυρία που καθόταν εξ αριστερών του. Ούτε την τσίχλα που μασούσε διαρκώς! Ναι, ναι, δράμα... Ιδού και οι αποδείξεις - Παρεμπιπτόντως, εξ δεξιών του Brad το κορίτσι του Leo, που ανκαι δεν τον συνόδευσε στο κόκκινο χαλί -αλίμονο!!!!- κάθισε δίπλα του στην πρώτη σειρά τον καθισμάτων!

Ποια είναι, λοιπόν, η εν λόγω κυρία;

Ο λόγος για τη μάνατζερ του Pitt, Cynthia Pett-Dante, η οποία είναι συνιδιοκτήτρια στην εταιρία Brillstein Entertainment Partners που εκπροσωπεί τον βραβευμένο και με Oscar πια, ηθοποιός, όπως και αρεκετούς ακόμη διάσημους αστέρες, όπως ο Rami Malek και η Courteney Cox. Αγωνία τέλος! Στη φωτογραφία κάτω, οι δυο τους σε παλιότερη εκδήλωση