Η Κατερίνα Καραβάτου και τα παιδιά της έβαψαν τα πιο απίθανα αυγά - Η μυστική συνταγή

16.04.2020
Η Κατερίνα Καραβάτου και τα παιδιά της έβαψαν τα πιο απίθανα αυγά - Η μυστική συνταγή
Τις ευχές της για καλό Πάσχα μοιράστηκε η γνωστή θεσσαλονικιά παρουσιάστρια και μαζί μια ακόμη ιστορία.

Η κάθε φωτογραφία που αφορά στα παιδιά της και μοιράζεται με τη διαδικτυακή της παρέρα η Κατερίνα Καραβάτου συνοδεύεται και από μία ιστορία.

Έχουμε ήδη διαβάσει για τα κερασάκια στα αυτιά της Αέλιας, έχουμε γνωρίσει τη Χρυσούλα του Αρίωνα και τώρα, μαθαίνουμε για τη συνταγή της γιαγιάς Κικής με βάση την οποία έβαψαν στο σπιτικό τους τα πασχαλινά αυγά.

Ιδού λοιπόν η ανάρτηση και εμείς να ευχηθούμε "Καλή Ανάσταση".

Τα αυγά μας είναι έτοιμα! Και πρέπει να το πω: η Αέλια και ο Αρίωνας έβαλαν και φέτος τα δυνατά τους!! Χθες μαζέψαμε -στέλνοντας το 6- από τη γειτονιά και από τα λουλούδια μας, αυτά τα φυλλαράκια που θα μας βοηθούσαν στο να τα στολίσουμε. Ακολουθήσαμε τη συνταγή της γιαγιάς Κικής που εγγυάται την επιτυχία από τότε που με θυμάμαι. Από τότε που ήμουν κι εγώ στην ηλικία των παιδιών μου. Βγάλαμε έξω ένα κόκκινο ύφασμα και ξεκινήσαμε τη βαφή νωρίς το πρωί. Και ήταν όπως κάθε χρονιά πολύ ιδιαίτερα, γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε για το Πάσχα, τη θυσία, την Αγάπη, την Ανάσταση. Και νομίζω πως φέτος αυτό ήταν πιο σημαντικό από ποτέ. Σας εύχομαι ένα ουσιαστικό και γεμάτο μια διαφορετική κατανόηση Πάσχα. Χρόνια Πολλά.

δφςεα