Salma Hayek: Στην Πάρο με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της -και τις μάσκες τους!

20.08.2020
Salma Hayek: Στην Πάρο με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της -και τις μάσκες τους!
Οι διακοπές την εποχή του κορονοϊού συνεχίζονται και στη χώρα μας, όπου παρόλο που ισχύουν ειδικά μέτρα σε αρκετές περιοχές, οι "υψηλές" αφίξεις δεν σταματούν.

Η Salma Hayek είναι η πιο πρόσφατη χολιγουντιανή άφιξη στην Ελλάδα για το φετινό, παράξενο καλοκαίρι, η οποία διάλεξε την Πάρο για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με τον σύζυγό της.

Η 53χρονη σταρ είναι παντρεμένη με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Kering, François-Henri Pinault, από το 2008.

Ο Pinault είναι 58 ετών και βρίσκεται στο τιμόνι ενός από τους πιο ισχυρούς οίκους στον χώρο της μόδας, παγκοσμίως. Μερικές από τις διάσημες φίρμες που "χειρίζεται" είναι οι: Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen, Dodo, Bottega Veneta! Το ζευγάρι έχει μαζί μια κόρη, την 12 ετών Valentina Paloma, η οποία, όμως, δεν είναι βέβαια ότι έχει έρθει μαζί τους στην Ελλάδα.

Οι δυο πιο πρόσφατες αναρήσεις της Hayek είναι από το παλιό λιμάνι της Νάουσας, όπου εκείνη και ο σύζυγός της, δεν φαίνεται να πτοούνται από το υποχρεωτικό της μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους.

"Ο έρωτας την εποχή του κορονοϊού", γράφει στη λεζάντα η Salma Hayek και ιδού:

Ακόμη μία φωτογραφία μοιράστηκε η Salma από την Πάρο με τον μικρό ακορντεονίστα της περιοχής. Όλοι με τις μάσκες τους όμως. Όπως πρέπει!!!