Χώρισαν οι Ben Affleck και Ana de Armas!

20.01.2021
Χώρισαν οι Ben Affleck και Ana de Armas!
Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz δεν είναι πλέον μαζί

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People που επικαλείται πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον, ο Ben Affleck και η Ana de Armas αποφάσισαν να χωρίσουν.

Δες και αυτό: Ben Affleck: Θυμάται τις σεξιστικές και ρατσιστικές αναφορές στη σχέση του με την Jennifer Lopez

"Ο Ben δεν βγαίνει πια μαζί της. Εκείνη ζήτησε να χωρίσουν. Η σχέση τους ήταν πολύ μπερδεμένη. Η Ana δεν θέλει να μείνει στο Los Angeles και ο Ben δεν μπορεί να φύγει μιας και τα παιδιά του ζουν εκεί", δήλωσε η πηγή.

Αυτό το είδες; George Clooney: "Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Με άλλαξε για πάντα"

Από την άλλη, μια διαφορετική πηγή διαβεβαιώνει ότι η απόφαση για το χωρισμό ήταν "κοινή και εντελώς φιλική, καθώς βρίσκονται σε διαφορετική φάση στη ζωή τους, αλλά υπάρχει βαθιά αγάπη και σεβασμός. Ο Ben θέλει να δουλέψει με τον εαυτό του, έχει αναλάβει τρεις νέες δουλειές και ασχολείται πολύ σοβαρά με τα παιδιά του. Είναι και οι δύο πολύ χαρούμενοι με τη ζωή τους αυτή τη στιγμή".

Πριν από μερικές εβδομάδες, είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να μετακομίζει στο ίδιο σπίτι, μετά την απόφαση της de Armas να πουλήσει το δικό της. Η σχέση των δυο ηθοποιών δημοσιεύτηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας αλλά επιβεβαιώθηκε από μια κοινή selfie που ανέβασε η ηθοποιός τον περασμένο Αύγουστο.