Alex Rodriguez: Το πρώτο story μετά την ανακοίνωση του χωρισμού είναι αφιερωμένο στην JLo με πολλή αγάπη

16.04.2021
Alex Rodriguez: Το πρώτο story μετά την ανακοίνωση του χωρισμού είναι αφιερωμένο στην JLo με πολλή αγάπη
Μιλάμε πραγματικά για έναν ιδιαίτερα πολιτισμένο χωρισμό.

Ύστερα από δύο χρόνια αρραβώνα και δυο ακόμη, σχέσης, που προηγήθηκαν, η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez δεν είναι πια μαζί.

Το διάσημο ζευγάρι που έζησε τον έρωτά του απόλυτα μπροστά από τις κάμερες (σε υπερβολικό βαθμό από ένα σημείο και μετά, κάτά τη δική μας, ταπεινή, άποψη) και ανέβαλε τον γάμο του δυο φορές λόγω κορονοϊού (ή μήπως όχι;) χώρισε οριστικά.

Ύστερα από έντονη φημολογία τους τελευταίους μήνες και κοινή τοποθέτηση περί "προσπάθειας", χθες βράδυ είχαμε την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης τους:

Συνειδητοποιήσαμε πως είμαστε καλύτερα ως φίλοι και περιμένουμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις κοινές μας δουλειές και projects. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας στον άλλο και στα παιδιά μας. Προς σεβασμό σε αυτά, το μόνο σχόλιο που έχουμε να κάνουμε είναι ένα ευχαριστώ σε όλους όσοι μας έστειλαν καλοσυνάτα λόγια και υποστήριξη.

Ο γάμος αυτός που δεν έγινε ποτέ, θα ήταν θα ήταν ο τέταρτος για την Jennifer και ο δεύτερος για τον Alex, ο οποιός όμως, μάλλον θέλησε να πει το δικό του "αντίο" στην Jenny μέσω social media. Το story-ωδή στην πρώην σύντροφό του κάνει τον γύρο του διαδικτύου.