Audrey: Ετοιμάζεται νέα σειρά για τη ζωή της σταρ Audrey Hepburn

23.04.2021
Audrey: Ετοιμάζεται νέα σειρά για τη ζωή της σταρ Audrey Hepburn
Η ζωή της Audrey Hepburn πρόκειται να μεταφερθεί για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Μια δραματική σειρά για τα «διαμορφωτικά χρόνια» της σταρ του Χόλιγουντ ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό και γράφεται από τη σεναριογράφο και παραγωγό του The Good Wife, Jacqueline Hoyt, όπως αποκαλύπτει το Variety.

Σε αυτό το στάδιο, δεν έχουν γίνει ακόμη ανακοινώσεις για το Audrey, όπως θα λέγεται η σειρά, αλλά η αναζήτηση της ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τη Hepburn, σίγουρα θα είναι μεγάλη. Οι εταιρείες παραγωγής Wildside και Fremantle, που ήταν πίσω από τις σειρές The Young Pope και My Brilliant Friend, βρίσκονται πίσω από την επερχόμενη σειρά. Οι λεπτομέρειες του σεναρίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Η Hoyt γράφει το σενάριο με βάση μαρτυρίες από τον Luca Dotti - τον γιο της Hepburn με τον ψυχίατρο Andrea Dotti με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1969 έως το 1982 - και τον Luigi Spinola, δημοσιογράφο και συγγραφέα. Τα σχέδιά τους για τη σειρά αναφέρθηκαν για πρώτη φορά το 2018. Ο Dotti και ο Spinola συνεργάστηκαν προηγουμένως στο best seller του 2015, Audrey at Home: Memories of My Mother's Kitchen, το οποίο ήταν βιβλίο μαγειρικής και φωτογραφιών.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα αστέρια του Χόλιγουντ, η Hepburn έχει προκαλέσει το ενιαφέρον για μεταθανάτια αφιερώματα, είτε σε έντυπα είτε στην οθόνη. Νωρίτερα φέτος, ένα νέο ντοκιμαντέρ, που ονομάστηκε επίσης Audrey, κυκλοφόρησε από τη σκηνοθέτη Helena Coan και περιελάμβανε εμφανίσεις από τον άλλο γιο της ηθοποιού, Sean Hepburn Ferrer και την εγγονή της, Emma Ferrer.

«Είχε πραγματικά αυτό το είδος της βαθιάς επιθυμίας για αγάπη, και αυτό κυνηγούσε», είπε η νεότερη Ferrer στο BAZAAR.com .

Είπε επίσης για τη γιαγιά της, «Ξέρω ότι η Audrey πέρασε πολλά κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και ότι υπήρχε τεράστιος πόνος στην οικογένειά της και στον πόλεμο και υπήρχαν όλα τα προβλήματα με τον πατέρα της, αλλά για να καταλάβουμε πώς όλες αυτές οι πτυχές συνενώθηκαν και διαμόρφωσαν αυτήν την προσωπικότητα, πρέπει να τη δούμε μέσα από ένα νέο φακό».