Angelina Jolie: Μιλά για το πώς ο χωρισμός της με τον Brad Pitt επηρέασε την καριέρα της

25.04.2021
Angelina Jolie: Μιλά για το πώς ο χωρισμός της με τον Brad Pitt επηρέασε την καριέρα της
Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Angelina Jolie έδωσε πρόσφατα μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Entertainment Weekly, όπου αποκάλυψε ότι ο χωρισμός της με τον Brad Pitt, την ανάγκασε να επιστρέψει στην υποκριτική. Η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο θρίλερ "Those Who Wish Me Dead", ενώ η ίδια εξήγησε το γιατί δεν έχει ασχοληθεί με την σκηνοθεσία από το 2017 και την ταινία "First They Killed My Father".

Η κόρη της Kate Winslet είναι ηθοποιός και δεν το γνώριζε κανείς

"Μου αρέσει η σκηνοθεσία, αλλά είχα μια αλλαγή στην οικογενειακή μου κατάσταση που δεν μου επέτρεψε να σκηνοθετήσω για λίγα χρόνια", δήλωσε η 45χρονη ηθοποιός, η οποία βρίσκεται ακόμα στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της. "Έπρεπε να κάνω μικρότερες δουλειές και να βρίσκομαι περισσότερο στο σπίτι, έτσι επέστρεψα στους ρόλους σε ταινίες". Εκτός από πρωταγωνιστικους ρόλους, η ίδια αναλαμβάνει ρόλους και πίσω από την κινηματογραφική κάμερα καθώς έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες "Unbroken", "First They Killed My Father" και "By the Sea" στο οποίο πρωταγωνίστησε με τον Brad Pitt.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας "Mr. and Mrs. Smith", παντρεύτηκαν το 2014 και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2016, με τη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου να είναι σε εξέλιξη εδώ και πέντε χρόνια. Το 2017, η Jolie εγκαταστάθηκε στο Los Angeles, αγοράζοντας μια πολυτελή έπαυλη αξίας 24,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Νέα νομικά έγγραφα αναφέρουν ότι η Jolie έχει αποδείξεις για οικογενειακή βία σε βάρος του πρώην συζύγου της, ενώ το δικαστήριο ετοιμάζει την τελική απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών τους και τους οικονομικούς διακανονισμούς του διαζυγίου.

Suri Cruise: Η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes έγινε 15 ετών - Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της

Ακόμα τα νέα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι έχει ζητηθεί από το δικαστήριο να καταθέσουν τα τρία βιολογικά παιδιά του Πιτ και της Τζολί, Σάιλο, Νοξ και Βιβιέν. Αν και το ζευγάρι έχει επιλέξει να αφήσει τα παιδιά του έξω από αυτή τη διαμάχη, οι δικαστές από την πλευρά τους θεωρούν ότι πρέπει να μιλήσουν καθώς η απόφαση που θα πάρουν αφορά τη ζωή τους.