Adele: Δες τη να χορεύει πιο αδύνατη από ποτέ (βίντεο)

29.04.2021
Adele: Δες τη να χορεύει πιο αδύνατη από ποτέ (βίντεο)
Σε ένα after Oscars party διασκέδασε η τραγουδίστρια

H Adele δεν συνηθίζει να μοιράζεται τις προσωπικές της στιγμές στα social media και έχει αρκετό καιρό να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια, αλλά και να κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε τηλεοπτικά shows. Οι ελάχιστες εμφανίσεις της λοιπόν συζητιούνται αρκετά ενώ μεγάλη εντύπωση είχε προκαλέσει η θεαματική απώλεια κιλών της τον τελευταίο χρόνο.

Oscars 2021: Τεράστιες αλλαγές για Halle Berry και Margot Robbie: Αποθεώθηκαν στο κόκκινο χαλί

Αυτή τη φορά, η διάσημη τραγουδίστρια απαθανατίστηκε να διασκεδάζει στο after Οscar-party του Daniel Kaluuya και να χορεύει χαμογελαστή. Η διαφορά στην εμφάνιση της δε, είναι παραπάνω από εμφανής.

Στο βίντεο, η Adele φοράει ένα LAPOINTE κίτρινο παλτό, χορεύοντας και τραγουδώντας την επιτυχία της Jennifer Lopez 'I'm Real'.

Madonna: Καπνίζει μαριχουάνα και δηλώνει ερωτευμένη με τον 27χρονο χορευτή της

Η Adele ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Simon Konecki στα μέσα του 2011. Ο γιος τους Angelo James γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2012. Στις αρχές του 2017, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά όταν εντοπίστηκαν να φορούν ταιριαστά δαχτυλίδια. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής της στα 59α ετήσια βραβεία Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς, η Adele επιβεβαίωσε τις φήμες, αποκαλώντας τον Konecki ως "σύζυγό" της όταν τον ευχαριστούσε. Τον Απρίλιο του 2019, οι εκπρόσωποι της Adele ανακοίνωσαν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει, αλλά ότι θα συνέχιζαν να μεγαλώνουν τον γιο τους μαζί.