Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Αμέσως μετά τον γάμο αποκάλυψαν ότι θα γίνουν γονείς

10.05.2021
Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Αμέσως μετά τον γάμο αποκάλυψαν ότι θα γίνουν γονείς
Μία εβδομάδα μετά τον μυστικό τους γάμο στις Σπέτσες, μαθαίνουμε ότι το νεόνυμφο ζευγάρι περιμένει ήδη απογόνους. Και μάλιστα, ο πληθυντικός, ενδέχεται να είναι ακριβής.

Ύστερα από ενάμιση χρόνο σχέσης, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο γάμος ήταν πολιτικός και τελέστηκε στο αρχοντικό της οικογένειας Μάτσα με λίγοστούς καλεσμένους λόγω συνθηκών, και κουμπάρες την ξαδέλφη της νύφης -και "υπεύθυνη" για τις χαρές τους καθώς ήταν εκείνη που τους γνώρισε- Χρυσή Βαρδινογιάννη και την Τζένη Μήτση, στενή φίλη της μητέρας του γαμπρού.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η πρώην υπουργός με την εξής ανάρτηση:

Μία εβδομάδα αργότερα, η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε ότι πρόκειται για γίνει μητέρα, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό της για αυτή την εξέλιξη στη ζωή της.

Η δημοφιλής πολιτικός έδωσε μία συνέντευξη στη Μαρία Λεμονιά για το Πρώτο Θέμα. Οι δυο γυναίκες διατηρούν μια φιλική σχέση από τα φοιτητικά τους χρόνια, εξ ου και, προφανώς, και η εξομολόγηση περί εγκυμοσύνης.

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις! Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτή τη μοναδική ευτυχία», παραδέχτηκε η μέλλουσα μητέρα, ενώ λίγο παρακάτω με αφορμή τη χθεσινή μέρα της μητέρας συμπλήρωσε τα εξής:

«Προέρχομαι από μια δεμένη οικογένεια με πολλά παιδιά. Εχω ιδιαίτερα στενή σχέση με τη μητέρα μου, όπως είχα και με τον πατέρα μου. Η γιαγιά μου, Χρυσή Βαρδινογιάννη, η μητέρα μου, οι θείες μου αποτέλεσαν ισχυρά γυναικεία πρότυπα για εμένα. Υπήρξαν δυνατές γυναίκες που κράτησαν και κρατούν την οικογένεια ενωμένη κάτω από τις φτερούγες τους, πυλώνες αγάπης και αληθινών σχέσεων».

Σε συνέχεια αυτού του νέου, πάντως, έρχεται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΟΝ ΤΙΜΕ που αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι περιμένει δίδυμα. Μία είδηση που αναμένεται να επιβεβαιωθεί.