Έλλη Τρίγγου: Κι όμως, η "Ασημίνα" από τις "Άγριες Μέλισσες" είχε πάει στη Eurovision [video]

20.05.2021
Έλλη Τρίγγου: Κι όμως, η "Ασημίνα" από τις "Άγριες Μέλισσες" είχε πάει στη Eurovision [video]
Γυρίζουμε τον χρόνο δυο χρόνια πίσω και θυμόμαστε τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια που μπορεί να μας είχε διαφύγει!

Σήμερα (20/5/2021) το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ημικτελικός του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού που διεξάγεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, με τη Στεφανία Λυμπερακάκη να "ρίχνεται στον στίβο" για την Ελλάδα. Μια βραδιά που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι της ΕΤ1 στις 10 το βράδυ.

Την ίδια ώρα, από τον ΑΝΤ1 θα προβληθεί το τελευταίο, γι' αυτή την εβδομάδα, επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς "Άγριες Μέλισσες", όπου -μεταξύ άλλων- οι ήρωες θα προσπαθούν να συνέλθουν από το χθεσινό αιματοβαμμένο συμβάν που τάραξε τους πάντες.

Συνδυάζοντας τις δύο αυτές πληροφορίες, λοιπόν, γυρίζουμε τον χρόνο πίσω στο 2019 και θυμόμαστε τη συμμετοχή της Κατερίνας Ντούσκα. «Better Love» το τραγούδι της Ελλάδας για εκείνη τη χρονιά, που παρόλο που στον διαγωνισμό δεν είχε πάει ιδιαίτερα καλά, είχε κερδίσει της εντυπώσεις εντός συνόρων.

Αυτό που δεν είχαμε προσέξει μέχρι σήμερα, βέβαια, αφορά στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, όπου ανάμεσα στα κορίτσια που εμφανίζονται είναι και η Έλλη Τρίγγου, την οποία εμείς, στο μεταξύ γνωρίσαμε -και αγαπήσαμε- ευρέως μέσα από τον ρόλο της Ασημίνας στις "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1.

Σημειώνουμε, για την ιστορία, πως λίγους μήνες μετά την εμπειρία αυτή, τη μουσική, συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη του 2019 προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς που, χωρίς αμφιβολία, άλλαξε τη ζωή τόσο της Έλλης Τρίγγου όσο και όλων των συμπρωταγωνιστών της.

Ιδού και καλή επιτυχία στη Στεφανία, σήμερα!

Να θυμίσουμε, με την ευκαιρία, ότι η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το "El Diablo" της πέρασαν στον Τελικό από την Τρίτη καθώς διαγωνιζόταν στον πρώτο ημιτελικό.