Ποιο από τα "Φιλαράκια" δεν έχει μιλήσει με τον πατέρα του εδώ και 9 χρόνια;

24.05.2021
Ποιο από τα "Φιλαράκια" δεν έχει μιλήσει με τον πατέρα του εδώ και 9 χρόνια;
"Ζω τα τελευταία 9 χρόνια χωρίς καμία επικοινωνία και είναι ακόμα και τώρα δύσκολο να πιστέψω τι έγινε"

Το πολυαναμενόμενο reunion της σειράς "Φιλαράκια" πρόκειται να προβληθεί στις 27 Μαΐου και όπως ήταν αναμενόμενο, οι έξι πρωταγωνιστές άρχισαν και πάλι να συζητιούνται έντονα από το κοινό. Εσύ γνώριζες όμως ότι ο τηλεοπτικός Τζόι, Matt LeBlanc, δεν έχει μιλήσει με τον πατέρα του εδώ και 9 χρόνια;

#FriendsReunion: Το trailer για τη συνάντηση που όλοι περιμέναμε έφτασε και είναι απίθανο [video]

Ο 79χρονος πατέρας του ηθοποιού και βετεράνος πολέμου του Βιετνάμ, Paul LeBlanc, δήλωσε πως χρειάστηκε να μετακομίσει από το ίδιο του το σπίτι, μετά από μία διαφωνία με τον γιο του, που τον οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο. "Ζω τα τελευταία 9 χρόνια χωρίς καμία επικοινωνία και είναι ακόμα και τώρα δύσκολο να πιστέψω τι έγινε", είπε ο LeBlanc σε συνέντευξή του, αναφέροντας πως ο γιος του τον απέκοψε οικονομικά ενώ τον έδιωξε από το σπίτι του πάνω σε έναν καβγά για χρήματα και μία μηχανή.

Ο πατέρας του ηθοποιού δήλωσε πως μετά από την τεράστια οικονομική επιτυχία που είχε ο Matt άλλαξε ως άτομο, ενώ η συμπεριφορά του προς εκείνον ήταν κυκλοθυμική. "Είμαι ένας γέρος άνθρωπος και ζω μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας. Αν δεν είχα τις οικονομίες μου, δεν θα μπορούσα να επιβιώσω", είπε ο LeBlanc.

Friends: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν τι πιστεύουν ότι θα έκαναν σήμερα οι χαρακτήρες τους στη σειρά

Στη σφοδρή επίθεση του πατέρα του, απάντησε ο Matt LeBlanc μέσω των εκπροσώπων του, οι οποίοι ανέφεραν πως: "Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, ο πατέρας του Matt εγκατέλειψε τον ίδιο και τη μητέρα του όταν ήταν νεογέννητο". Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πατέρας του επέστρεψε στη ζωή του όταν ο ηθοποιός ήταν στην ηλικία των 8 ετών, όπου τον επισκεπτόταν περιστασιακά τα σαββατοκύριακα. Το LeBlanc βοήθησε τον πατέρα του, αγοράζοντάς του ένα σπίτι στο Κολοράντο, ενώ του είχε "κόψει έναν μισθό" για να μπορεί να ζήσει.