Διάσημες μαμάδες του Χόλιγουντ που μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς νταντά

30.05.2021
Διάσημες μαμάδες του Χόλιγουντ που μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς νταντά
Στον σύγχρονο κόσμο, η πρόσληψη μιας νταντάς για τη φροντίδα των παιδιών είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο, ειδικά μεταξύ των celebrities, επειδή ο ρυθμός της ζωής τους είναι μερικές φορές τόσο τρελός που πολλές διάσημες δεν παίρνουν καν άδεια από τη δουλειά μετά τη γέννα του παιδιού τους. Όμως, όπως αποδείχθηκε, υπάρχουν πολλές οικογένειες διασήμων που αποφάσισαν ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα χωρίς βοήθεια και να απολαύσουν όλες τις καθημερινές δυσκολίες της μητρότητας. Ας δούμε λοιπόν μερικούς από τους γονείς του Χόλιγουντ που πήραν τη φροντίδα των παιδιών τους στα χέρια τους...

Jennifer Lopez

Όταν ο Marc Anthony και η Jennifer Lopez έκανα τα δίδυμα τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, αποφάσισαν να μην προσλάβουν νταντά μοιράζοντας τις ευθύνες τους σε βάρδιες. Όταν το ζευγάρι χώρισε, τη Lopez βοήθησε η μητέρα, η ξαδέλφη της και η στενή της φίλη Αrlene.

Μετά το διαζύγιο, η τραγουδίστρια αποφάσισε να προσλάβει άνδρα για νταντά για τον γιο της, επειδή ένιωθε ότι χρειαζόταν περισσότερη επιρροή από έναν άνδρα. «Το αγόρι μου περιβάλλεται από γυναίκες 24 ώρες την ημέρα. Πηδά πάνω μου, χτυπά το λαιμό μου, είναι τόσο επιθετικός, όπως όλα τα αγόρια. Συνειδητοποίησα ότι χρειαζόταν μια παρέα, έναν καλό άντρα με τον οποίο μπορεί να διασκεδάσει και να εκτονώσει την ενέργειά του», είπε σε μια συνέντευξη.

Celine Dion

H διάσημη τραγουδίστρια έχει τρεις γιους: τον μεγαλύτερο René-Charles και τα δίδυμα Nelson και Eddy. Η Celine αποφάσισε να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση λόγω των αποτυχημένων χρόνιων προσπαθειών να γίνει δεύτερη φορά μητέρα. «Δεν έκανα αυτά τα παιδιά για να μην τα φροντίζω», εξήγησε στη συνέντευξή της. Η οικογένεια δεν είχε στα σχέδια της να προσλάβει μια νταντά. «Μερικές φορές είναι κουραστικό, αλλά χαίρομαι που το κάνω κάθε μέρα», είπε. Ωστόσο, η Celine δεν μεγάλωσε τα παιδιά χωρίς βοήθεια καθώς είχε υποστήριξη από τη μητέρα και την αδερφή της.

Eva Mendes και Ryan Gosling

Το ζευγάρι έχει δύο κόρες. Μετά τη γέννηση της πρώτης κόρης της, Esmeralda, η Eva είπε: «Είμαι μια πολύ πρακτική μαμά. Δεν έχω νταντά. Δεν έχει σημασία πόσο κουρασμένη είμαι, απλά το κάνω». Η γοητευτική ηθοποιός βρίσκει χρόνο για να περιποιηθεί τον εαυτό της όταν οι κόρες της κοιμούνται, ακόμα κι αν είναι στις 4 τα ξημερώματα.

Scarlett Johansson

Η ηθοποιός ήταν ανέκαθεν αρκετά επικριτική για τις νταντάδες. Πολύ πριν αποκτήσει το δικό της παιδί, είπε ότι δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί κάποια άλλη να μεγαλώνει τα παιδιά της. Σκέφτηκε λοιπόν ότι ήταν καλύτερο για την κόρη της να μένει με κάποιον κοντά στην ηλικία της παρά να περάσει την ημέρα με έναν άσχετο ενήλικα. Η Scarlett είπε: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα ποτέ να προσλάβω κάποιον άλλο για να φροντίζει τα παιδιά μου. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι. Δεν μπορώ να φανταστώ να μεγαλώσω τα παιδιά μου έτσι. Δεν είναι απλώς το στυλ μου».

Sarah Jessica Parker

Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City είναι μητέρα τριών παιδιών και δεν έχει μόνιμη νταντά. Η Sarah Jessica λέει ότι αυτή και ο σύζυγός της Matthew Broderick προσπαθούν να είναι πρακτικοί, για αυτό και χρησιμοποιούν την υπηρεσία μιας νταντάς μόνο όταν τη χρειάζονται πραγματικά. Πιστεύει ότι η πλήρης απασχόληση των γονέων, χωρίς νταντά, δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια ή κάτι ιδιαίτερο ή αξιέπαινο. «Αυτό είναι κάτι που είναι σημαντικό για τους δύο μας, και δεν το αποφεύγουμε, γιατί ποιο είναι το νόημα να έχουμε οικογένεια αν δεν πρόκειται να συμμετέχουμε πραγματικά σε αυτή;» είπε η ηθοποιός.

Νικολέτα Μακρή