Kanye West: Μεγαλοπρεπές «όχι» της Irina Shayk στην πρόταση του να ταξιδέψουν μαζί στο Παρίσι

15.07.2021
Kanye West: Μεγαλοπρεπές «όχι» της Irina Shayk στην πρόταση του να ταξιδέψουν μαζί στο Παρίσι
Φαίνεται ότι το καλοκαιρινό ρομάντσο του Kanye West και της Irina Shayk έχει ήδη τελειώσει - αν και ειλικρινά, μπορεί να μην είχε ξεκινήσει ποτέ. Μια πηγή αποκάλυψε στο Page Six ότι η Irina απέρριψε την πρόσκληση του Kanye να τον συνοδεύσει στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας, λέγοντας ότι «Της αρέσει ως φίλος, αλλά δεν θέλει σχέση μαζί του».

Προφανώς η Ιρίνα αρνήθηκε την πρόσκληση για να αποφύγει πρωτοσέλιδα σχετικά με το αν βγαίνει μαζί με τον τραγουδιστή, με την πηγή να εξηγεί: «Δεν θέλει να συνδεθεί με σχέση μαζί του, κάτι που θα έδινε τροφή στον Τύπο αν εμφανιζόταν στο Παρίσι μαζί του. Θα ήταν ένας άλλος μήνας ειδήσεων περί σχέσης των δύο celebrities».

Επιπλέον, η πηγή λέει ότι το ταξίδι της Irina στη Γαλλία για τα 44α γενέθλια του Kanye τον Ιούνιο ήταν μόνο φιλικό: «Πήγε στο πάρτι γενεθλίων του ως φίλη. Υπήρχαν 50 άλλοι άνθρωποι εκεί. Δεν θέλει να συνδεθεί με κανέναν αυτήν τη στιγμή. Είναι ευτυχισμένη που είναι single».

Τον περασμένο μήνα, το Page Six είχε γράψει ότι «η Kanye έτρεφε κάτι για την Irina, οπότε του ήλθε στο μυαλό μετά το διαζύγιο του με την Kim. Αποφάσισε να πάρει την ευκαιρία του και λειτούργησε». Η πηγή πρόσθεσε επίσης ότι «Η Irina έχει πάρει πολύ ενεργά τον ρόλο της ως μητέρα και δεν θα αφήσει ένα νέο ειδύλλιο να την αποσπάσει από την κόρη της, οπότε είναι τέλειο ότι τα πράγματα με τον Kanye είναι πολύ περιστασιακά και χαλαρά αυτή τη στιγμή. Εξακολουθούν να γνωρίζονται μεταξύ τους, αλλά η σπίθα είναι σίγουρα εκεί και του Kanye του αρέσει εκεί που κατευθύνονται τα πράγματα».

Φαίνεται όμως ότι αυτές οι πληροφορίες διαψεύδονται.