Άντζελα Γκερέκου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

19.07.2021
Άντζελα Γκερέκου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου
Ο πρίγκιπας του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού δεν μένει πια εδώ. Λίγο πριν συμπληρώσει τα 81 του χρόνια, ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε πένθος τους αμέτρητους θαυμαστές, συνεργάτες και φίλους του.

Ύστερα από νοσηλεία περίπου δύο μηνών, ο Τόλης Βοσκόπουλος ξεκίνησε για το τελευταίο του ταξίδι, κλείνοντας ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία της ελληνικής μουσικής. Ένας από τους λίγους -πια- τελευταίους μεγάλους.

Εκτός από την ανεκτίμητη μουσική κληρονομιά που κληροδότησε σε όλους μας, άφησε πίσω του, απαρηγόρητες τις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία.

Τα social media γέμισαν με αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις, όμως όλοι περιμένουν αυτές των δικών του ανθρώπων.

Πριν από λίγη ώρα, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ με μια πολύ λιτή ανάρτηση ευχαρίστησε στον κόσμο για τα συλλήπητήρια που, προφανώς, δέχεται πανταχώθεν, με τα εξής λόγια:

Όσο για την κόρη τους, Μαρία; Η μοναχοκόρη του ζεύγους έκανε μία ανάρτηση στη μνήμη του πατέρα της, την οποία, όμως έσβησε αμέσως. Προφανώς δεν ήταν έτοιμη. Λίγες ώρες αργότερα βέβαια, η ανάρτηση επανήλθε επίσημα πια... Ιδού:

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν στις 3/8/1996 στο δημαρχείο της Κέρκυρας, με κουμπάρους τον δημοσιογράφο, Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο δανδελένιο νυφικό που έφερε την υπογραφή των σχεδιαστών Χάρης - Άγγελος ενώ το κοντοκουρεμένο wet look της άφησε εποχή καθώς χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα πρωτοποριακό.

Πέντε χρόνια αργότερα, την ευτυχία του ζεύγους συμπλήρωσε η γέννηση της κόρης τους, Μαρίας, στην οποία είχε τεράστια αδυναμία ο Τόλης.