Νάντια Μπουλέ: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της

21.07.2021
Νάντια Μπουλέ: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της
Με στίχους τραγουδιού υποδέχτηκε την κόρη της στο σπίτι η ελληνίδα ηθοποιός.

Η Νάντια Μπουλέ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί -ένα κοριτσάκι- στις 16/7. Η ίδια και ο σύντροφός της, Γιώργος Ισαάκ, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και έχουν επιστρέψει πια στο σπίτι τους, όπου τη μικρούλα περίμενε πανέτοιμο το δωμάτιό της.

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την "υψηλή άφιξη" η ελληνίδα ηθοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία φουλ στα ροζ μπαλόνια και τους στίχους του τραγουδιού "Αύριο" του Αλκίνοου Ιωαννίδη.


Περπατώ
κι όπου με βγάλει θα σταθώ
Θα σταθώ σε μια πόλη πιο μεγάλη
και στο πιο μικρό χωριό
Θα βαδίσω όλους τους δρόμους
κι όταν λίγο κουραστώ
θα πατήσω όλους τους νόμους
την απάντηση να βρω
Κι αν την βρω
θα την ρωτήσω τι είν' αυτό
τι ειν' αυτό που μπορώ να σου χαρίσω
πώς μπορώ να χαριστώ
Κι αν μου πει πως δε σου φτάνω
θα ντραπώ και θα πω
ότι ξέρω πως δεν κάνω
μα θα κάνω ό, τι μπορώ.
#sheishere
[τραγούδι: Αύριο/Αλκίνοος Ιωαννίδης]

Μπορεί η ίδια να μη μοιράστηκε φωτογραφία της κόρης της, όμως το έκανε ο ευτυχής "χαζομαμπάς" ο οποίος μοιράστηκε ένα πατουσάκι της νεογέννητης μικρούλας με το Hashtag #bebéisaak.

Μιλώντας στην εκπομπή Pop Up πριν από 3 μήνες η Νάντια Μπουλέ είχε αποκαλύψει τις πρώτες πληροφορίες για την εγκυμοσύνη της ως εξής: «Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν το έμαθα, δεν του το ανακοίνωσα με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι κοριτσάκι. Δεν είχα καθόλου το μητρικό, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι στιγμής, νορμάλ. Λιγούρες δεν έχω πάρα πολλές, νομίζω ότι το ελέγχω εγκεφαλικά όλο αυτό»